Hej kloka du!

Om du är ute efter något nytt att bo i,
har du kommit alldeles, alldeles rätt.
Här kan du läsa mer om vad vi håller på med.

 

Vi bygger för fullt!

BoKlok bygger för fullt i hela vårt långa land, och det behövs – för efterfrågan på bostäder är stor, vilket märks inte minst på våra säljstarter.
I Eslöv, Viken, Växjö och i Skövde finns det dock fortfarande bostäder kvar till salu och alltså en chans att bo klokt även för dig!

Välkommen in på projektens hemsidor för en "husesyn"!

Nu säljer vi som bara den i Skövde!

I Skövde kommer vi under året att uppföra 34 välplanerade lägenheter på lummiga, snirkliga gator i den nya Trädgårdsstaden, som hämtat sin inspiration från England. Redan till hösten/vintern i år kan du flytta in i en 3:a eller 4:a med egen balkong eller altan med täppa.

Läs mer om BoKlok Anjou i Skövde här!

Vill du bli vår nya kollega?

BoKlok växer så det knakar - vi måste helt enkelt bli fler för att kunna bygga mer. Om du också vill vara med och bygga bättre boende för de många människorna har du kommit helt rätt!

Här kan du se vilka tjänster som är lediga just nu...

Möjligheterna i miljonprogrammet

Det pratas mycket om det svenska miljonprogrammet - mest om problem och bekymmer. Vi ser hellre möjligheterna, hur miljonprogrammet kan bidra till att lösa bostadsutmaningen. Tyvärr är utbudet av nya bostäder i miljonprogrammet i det närmaste noll. Men vi är redo att ta första steget. Vi har redan goda exempel på att det fungerar.

Här kan du läsa mer om var vi byggt i miljonprogramsområden.