Hej kloka du!

Om du är ute efter något nytt att bo i,
har du kommit alldeles, alldeles rätt.
Här kan du läsa mer om vad vi håller på med.

 

Nu säljer vi som bara den i Skövde!

I Skövde kommer BoKlok under året att uppföra 34 välplanerade lägenheter på lummiga, snirkliga gator i den nya Trädgårdsstaden, som hämtat sin inspiration från England. Redan till hösten/vintern i år kan du flytta in i en 3:a eller 4:a med egen balkong eller altan med täppa.

Läs mer om BoKlok Anjou i Skövde här!

Vill du bli vår nya kollega?

BoKlok växer så det knakar - vi måste helt enkelt bli fler för att kunna bygga mer. Om du också vill vara med och bygga bättre boende för de många människorna har du kommit helt rätt!

Här kan du se vilka tjänster som är lediga just nu...

Möjligheterna i miljonprogrammet

Det pratas mycket om det svenska miljonprogrammet - mest om problem och bekymmer. Vi ser hellre möjligheterna, hur miljonprogrammet kan bidra till att lösa bostadsutmaningen. Tyvärr är utbudet av nya bostäder i miljonprogrammet i det närmaste noll. Men vi är redo att ta första steget. Vi har redan goda exempel på att det fungerar.

Här kan du läsa mer om var vi byggt i miljonprogramsområden.

Vi säljer för fullt i Viken!

Nu har vi släppt ytterligare en etapp av våra välplanerade par- och radhus på 117 kvm i BoKlok Parklycka i Viken. Släppet innebär att vi kan hålla ännu lägre månadsavgifter, och dessutom ingår tillvalen microvågsugn och torktumlare i priset - så vänta inte med att anmäla ditt intresse om du också vill bo klokt redan om ett år!

Läs mer om BoKlok Parklycka