Hej kloka du!

Om du är ute efter något nytt att bo i,
har du kommit alldeles, alldeles rätt.
Här kan du läsa mer om vad vi håller på med.

 

Möjligheterna i miljonprogrammet

Det pratas mycket om det svenska miljonprogrammet - mest om problem och bekymmer. Vi ser hellre möjligheterna, hur miljonprogrammet kan bidra till att lösa bostadsutmaningen. Tyvärr är utbudet av nya bostäder i miljonprogrammet i det närmaste noll. Men vi är redo att ta första steget. Vi har redan goda exempel på att det fungerar.

Här kan du läsa mer om var vi byggt i miljonprogramsområden.

Vi säljer för fullt i Viken!

Nu har vi släppt ytterligare en etapp av våra välplanerade par- och radhus på 117 kvm i BoKlok Parklycka i Viken. Släppet innebär att vi kan hålla ännu lägre månadsavgifter, och dessutom ingår tillvalen microvågsugn och torktumlare i priset - så vänta inte med att anmäla ditt intresse om du också vill bo klokt redan om ett år!

Läs mer om BoKlok Parklycka

Kedjehus och parhus i Växjö

Nu kommer BoKlok tillbaka till Växjö med välplanerade par- eller kedjehus på 108 kvm. Nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Inflyttningen är planerad till hösten 2018. 

Läs mer och anmäl intresse för BoKlok Sjötorpet

Mörkgrönt i Esplanaden

För att definiera och mäta våra gröna ansträngningar använder vi en färgkarta: Beigea projekt följer lagar, regler och standarder. Bra, men inte bra nog, tycker vi. Gröna projekt är betydligt bättre än dagens byggnorm. De flesta av våra projekt hamnar här.

Mörkgröna projekt är vårt slutmål. I dem är miljöpåverkan så nära noll som möjligt, och dit ska vi nå med BoKlok Esplanaden!

Läs mer om Esplanaden här!