Klokare lägenheter och radhus - BoKlok

Hej kloka du!

Om du är ute efter något nytt att bo i,
har du kommit alldeles, alldeles rätt.
Här kan du läsa mer om vad vi håller på med.

 

Kloka bostadsrätter i Kiruna - Flytta in i januari 2016

Det behöver inte kosta skjortan att bo i nybyggt. BoKlok bygger kloka och prisvärda bostadsrätter på Glaciären i Kiruna, alla med egen altan eller balkong. Lägenheterna är inflyttningsklara i januari 2016.

Läs mer här!

Nya lägenheter nära centrala Östersund

I populära Odensala, fyra kilometer söder om centrala Östersund bygger vi 32 lägenheter. Området är småskaligt och är uppblandat med villor, flervåningshus och lummiga parkområden. Här har du nära till allt det där som är viktigt - skolor, butiker och kollektivtrafik. Vad mer saknas?

Läs mer här!

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hållas hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.

Appen laddas ned från App Store eller Google Play, och fungerar bäst på läsplattor. Vill du ändå använda webläsare så rekommenderar vi Chrome eller Firefox för bästa upplevelse.

Du hittar Hemma Bäst! här

Vi bygger kloka hem i Sverige!

Det behöver inte kosta skjortan att bo i en nybyggd bostad. BoKlok bygger bostäder med äkta småländska prislappar. Just nu har vi ovanligt många spännande bostäder runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Hitta bostad

Kloka lägenheter i Svedala, Skåne

I Svedala, i södra Skåne, planerar vi bygga 32 kloka lägenheter. 2:or, 3:or och 4:or - alla med egen balkong eller altan i söderläge. Här bor du bekvämt med närhet till natur, kommunikation och butiker.

Läs mer här!