Parhus

Borlänge, Eden

Öppen visning!
Onsdag 21 mars

Hej Borlänge!

Till våren 2018 kan du bo så här. I ett välplanerat, snyggt och nybyggt parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära lantlig natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Välkommen på öppen visning!

Kom på öppen visning och låt dig inspireras av vad som kan bli ditt framtida hem i Nygårdarna! Vi visar ett inrett parhus med trädgård. Passa på att få klämma, känna, öppna och stänga. Du kan också passa på att ställa alla dina kloka frågor kring bostadsköp till ansvarig mäklare som finns på plats.

När? Onsdagen den 21 mars
Tid? Kl. 17-18
Var? Lindstigen 9 via Mats Knuts väg

Vi ses!

Bostäder och priser

Har du vuxit ur din lägenhet eller vill du helt enkelt ha ett nytt och tryggt boende utan några överraskande renoveringar?

Redan till våren 2018 kan du flytta in i ett nybyggt parhus - i stadsdelen Nygårdarna i Borlänge - med stor trädgård i soligt söder- eller västerläge och med plats för två bilar på uppfarten. Totalt bygger vi 16 hus och de säljs som bostadsrätter.

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan mäklare Victor Pers Gesteby på Fastighetsbyrån i Borlänge på tel 070-205 71 45 eller på e-post victor.pers.gesteby@fastighetsbyran.se. Du kan också anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig inom kort!

Missa inte! Varje torsdag från kl 16.00 är du välkommen på Öppet hus hos Fastighetsbyrån i Borlänge. Där kan du få svar på alla dina kloka frågor om BoKlok Eden. Välkommen!

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla parhus i området

5 rum

fr. 1 990 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 5 138 kr/mån

se stäng alla Parhus (11 av 16 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga och luftiga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Man skulle kunna asfaltera gångarna mellan husen, men det hade blivit dyrare, hårdare och mindre mysigt. Så vi väljer grus.

Husen är röda med sadeltak för att smälta in och ge samma idylliska bykänsla som befintliga byggnader.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

 Bor man i Borlänge bor man i gränslandet mellan norra och södra Sverige med Dalälven som flyter genom kommunen. Naturen är varierad med djupa skogar, älv, sjöar och odlingslandskap.

I Nygårdarna bor man i en mysig miljö med faluröda hus med vita knutar. Nära till vandringsleder och naturområden med mycket att hitta på. Allt från söndagsutflykt till vardagsmotion och vildmarksäventyr - tempot väljer du själv.

Nära allt det viktiga

Här bor man nära allt man behöver dagligen - skola, förskola, mataffär och vårdcentral.

För den som vill leva aktivt är det också nära till motionsspår, sporthall, bollplan och bad.

Känner man för att lämna bilen hemma och resa mer hållbart går bussarna 1-2 gånger i timmen och närmsta busshållplats ligger knappt en kilometer bort. Till Borlänge Centralstation är det cirka 2,5 kilometer. Väljer man att cykla in till centrala Borlänge så gör man det på bara 12 minuter.

Här kan du bo för 8 848 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Driftskostnaden i uträkningen består av värme, vatten, hushållsel och sophämtning.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

5 rum, 117 kvm 1 990 000 kr
Kontantinsats (15 %) 298 500 kr
Lån (85 %) 1 691 500 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 710 kr
Driftkostnad 2 000 kr
Månadsavgift till föreningen 5 138 kr
Boendekostnad per månad* 8 848 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår kallhyra (föreningens lån och drift av allmänna ytor).

I beräknad driftskostnad ingår vatten, värme, soptömning, försäkring, hushållsel, bredband, IP telefoni och TV. Fiberanslutning via stadsnätet. Amortering tillkommer. 

Driftskostnaden är en ca uppgift och kan variera beroende på familjesituation och levnadsvanor.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3 månadersränta på 1,65 %, 2-årsränta på 1,65% och 5-årsränta på 1,90 %, per 2017-09-18.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass B

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 43 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass B, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Victor Pers Gesteby. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
070 205 71 45

E-post
victor.pers.gesteby@fastighetsbyran.se

Altanen är nästa projekt

Vi är jättenöjda med huset. Eftersom vi älskar inredning passade vi på att ändra stil när vi flyttade. Vi går ”all in” i våra projekt och gillar att fixa själva. Skohyllan i hallen, till exempel, är egentligen kökshyllor från IKEA som vi sprayat i kopparfärg för att matcha kopparröret som vi har som klädstång.
Nästa projekt blir att fixa till den stora uteplatsen. På ena sidan blir det matbord, på andra sidan en lounge. Vi ska snickra ihop tre lastpallar i en L-formation, och höja upp dem med hjul. Till det ska vi sy stora dynor och kuddar.

Erika, Peter och Allie, Sundsvall

Mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Fastighetsbyrån i Borlänge med förmånligt erbjudande som kan underlätta din försäljning och ditt bostadsköp.

Erbjudande från Fastighetsbyrån

Bank

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Sebastian Eriksson på tel 0243-79 23 19 eller på e post seer02@handelsbanken.se. David Kalleberg 0243-79 23 27 daka16@handelsbanken.se.

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Användaruppgifter till din personliga Hemma Bäst! sida får du av oss och tidpunkten för detta kan variera beroende på vilken av våra bostäder du ska flytta till. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hålla hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.