Radhus

Gävle, Fritiden

Kundkväll 5 april
Anmäl ditt intresse!

Hej Gävle!

Snart kan du bo så här i Lindbacka. I en välplanerat, nybyggt hus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning våren 2019.

I Hemlingby, Gävle planerar vi även att bygga 39 kloka lägenheter. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Välkommen på kundkväll!

Är allting solklart inför säljstarten? På vår kundkväll med mingel får du svar på alla dina kloka frågor, och om hur det går till att köpa bostad av oss - från säljstart tills vi skriver kontrakt, och vidare tills du får nycklarna till ditt framtida hem.

På plats finns både bank och mäklare med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

När? Torsdagen den 5 april kl 18-20
Var? Elite Grand hotel, Kyrkogatan 28 

Vi vill gärna att du föranmäler dig så vet vi hur många koppar kaffe som ska bryggas. Skicka ett mejl till jenny.lindvall@boklok.se med ditt namn och antal personer som kommer och skriv ”Kundkväll BoKlok Fritiden” i ämnesraden.

Bostäder och priser

Här kan du se de 18 kloka bostadsrätter vi bygger i populära och naturnära Lindbacka. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård i bästa läge efter solens strålar att forma och påta i och biluppställningsplats med plats för två bilar i direkt anslutning till bostaden..

Kika i listan nedan och välj ut din favorit innan säljstarten. Anmäl sedan ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om vad som händer fram till säljstarten på IKEA Gävle den 12 april kl. 17-19!

Läs mer om hur du köper en bostad av oss!

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla radhus i området

5 rum

fr. 2 335 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 995 kr/mån

se stäng alla Radhus (18 av 18 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Fritiden planeras i Lindbacka ca 5 km norr om Gävle centrum. Villor och radhus dominerar området som beskrivs som Gävles moderna, vita stadsdel med golfbanan som granne. Här bor du nära naturen som har en barnvänlig karaktär. Namnet BoKlok Fritiden kommer från att det finns många valmöjligheter för ett aktivt liv. I närheten av bostadsområdet finns ett motionsområde med naturstigar och skidspår på vintern, naturreservat och cirka 5 km bort ligger havet. För alla barn planeras det för en lekplats och pulkabacke i den nordvästra delen av Lindbacka.

Nära allt det viktiga

I BoKlok Fritiden bor du i ett av Gävles nyaste och populäraste bostadsområden. Idag finns en förskola nära och i närliggande området i Strömsbro finns bland annat mataffär, hälsocentral och skola. Med bil tar du dig in till Gävle centrum på cirka 15 min och det finns även goda kommunikationer med kommunaltrafik och fina cykelbanor.

Här kan du bo för 8 999 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

I den uppskattade driftskostnaden ingår uppvärmning, hushållsel och hemförsäkring. Amortering och kostnad för TV, bredband och telefoni tillkommer.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

5 rum, 117 kvm 2 335 000 kr
Kontantinsats (15 %) 350 250 kr
Lån (85 %) 1 984 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 2 509 kr
Driftkostnad 1 495 kr
Månadsavgift till föreningen 4 995 kr
Boendekostnad per månad* 8 999 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, VA och sophämtning. I den uppskattade driftskostnaden ingår uppvärmning, hushållsel och hemförsäkring. Amortering och kostnad för TV, bredband och telefoni tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,0 %, 2-årsränta på 2,05 % och 5-årsränta på 2,45 %, per 2018-02-28.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 86 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om allt som händer i projektet, och påminner dig i god tid innan säljstarten.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Jenny Lindvall. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 22 38

E-post
jenny.lindvall@boklok.se

Ladda ner material här

Mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk Fastighetsförmedling i Gävle med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta kontoret på tel 026-10 52 80 eller gå in på deras hemsida www.svenskfast.se/gavle.

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.