Radhus

Gävle, Fritiden

Anmäl ditt intresse!

Hej Gävle!

Snart kan du bo så här i Lindbacka. I en välplanerat, nybyggt hus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning våren 2019.

I Hemlingby, Gävle planerar vi även att bygga 36 kloka lägenheter. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Snart är priserna för våra kloka hus i Gävle uträknade och satta. Vi planerar att bygga totalt 18 bostadsrättsradhus i populära och naturnära Lindbacka. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård i bästa läge efter solens strålar att forma och påta i och biluppställningsplats med plats för två bilar i direkt anslutning till bostaden.

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om vad som händer fram till säljstarten våren 2018!

Läs mer om hur du köper en bostad av oss!

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Fritiden planeras i Lindbacka ca 5 km norr om Gävle centrum. Villor och radhus dominerar området som beskrivs som Gävles moderna, vita stadsdel med golfbanan som granne. Här bor du nära naturen som har en barnvänlig karaktär. Namnet BoKlok Fritiden kommer från att det finns många valmöjligheter för ett aktivt liv. I närheten av bostadsområdet finns ett motionsområde med naturstigar och skidspår på vintern, naturreservat och cirka 5 km bort ligger havet. För alla barn planeras det för en lekplats och pulkabacke i den nordvästra delen av Lindbacka.

Nära allt det viktiga

I BoKlok Fritiden bor du i ett av Gävles nyaste och populäraste bostadsområden. Idag finns en förskola nära och i närliggande området i Strömsbro finns bland annat mataffär, hälsocentral och skola. Med bil tar du dig in till Gävle centrum på cirka 15 min och det finns även goda kommunikationer med kommunaltrafik och fina cykelbanor.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om allt som händer i projektet, och påminner dig i god tid innan säljstarten.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Jenny Lindvall. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 22 38

E-post
jenny.lindvall@boklok.se

Ladda ner material här