Lägenheter

Gävle, Svärdet

Kundkväll 5 april
Anmäl ditt intresse!

Hej Gävle!

Snart kan du bo så här i Hemlingby. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning sommaren 2019.

I Lindbacka, Gävle planerar vi även att bygga 18 kloka radhus. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Välkommen på kundkväll!

Är allting solklart inför säljstarten? På vår kundkväll med mingel får du svar på alla dina kloka frågor, och om hur det går till att köpa bostad av oss - från säljstart tills vi skriver kontrakt, och vidare tills du får nycklarna till ditt framtida hem.

På plats finns både bank och mäklare med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

När? Torsdagen den 5 april kl 18-20
Var? Elite Grand hotel, Kyrkogatan 28 

Vi vill gärna att du föranmäler dig så vet vi hur många koppar kaffe som ska bryggas. Skicka ett mejl till jenny.lindvall@boklok.se med ditt namn och antal personer som kommer och skriv ”Kundkväll BoKlok Svärdet” i ämnesraden.

Bostäder och priser

Vi planerar att bygga totalt 39 bostadsrätter i natursköna södra Hemlingby. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan med egen täppa i härligt väster- och söderläge. I alla lägenheter ingår det disk- och tvättmaskin.

Priserna är ännu inte helt klara. Men vi har räknat och tagit fram ett frånpris:

2:a, 55 kvm med balkong
Priser från 1.065.000 kr. Månadsavgift ca 3.080 kr/mån

3:a, 72 kvm med balkong
Priser från 1.390.000 kr. Månadsavgift ca 4.050 kr/mån

4:a, 85 kvm med balkong
Priser från 1.610.000 kr. Månadsavgift ca 4.750 kr/mån

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om vad som händer fram till säljstarten på IKEA Gävle den 12 april kl. 17-19!

Läs mer om hur du köper en bostad av oss!

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

Som boende i BoKlok Svärdet bor du granne med natur, vidsträckta myrar och har samtidigt nära till kommunikation och service. Södra Hemlingby är Gävles viktigaste friluftsområde med spår, delvis med elljus, leder och mountainbikebana. För den skidglada finns även en slalombacke och på vintern spåras det upp för längdskidåkning, det finns gott om rastplatser runt om med vindskydd och eldstad. Mitt i friluftsområdet ligger Hemlingbystugan med restaurang, bad, bastu och relax.

Nära allt det viktiga

Idag är Hemlingby är ett lantligt villaområde som nu kompletteras med cirka 500 nya bostäder och när området är helt klart kommer både vård och skola att finnas ett stenkast bort. Cirka 2 km från BoKlok Svärdet ligger Hemlingby köpcentrum med både butiker och mataffärer. För den som pendlar ligger E4an runt knuten och bakom bostadsområdet planeras busskommunikationer samt bra cykel och gångvägar.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om allt som händer i projektet, och påminner dig i god tid innan säljstarten.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Jenny Lindvall. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 22 38

E-post
jenny.lindvall@boklok.se

Ladda ner material här

Mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk Fastighetsförmedling i Gävle med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta kontoret på tel 026-10 52 80 eller gå in på deras hemsida www.svenskfast.se/gavle.

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.