Lägenheter

Visby, Kaptenen

Vi säljer för fullt!

Hej Visbys klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 82 kloka lägenheter vi bygger i Visby pågår för fullt. I dagsläget finns det endast några få treor och fyror kvar, så passa på. Vi säljer nu enligt först till kvarn!

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan fastighetsmäklare Palle Nilsson på tel 0720-77 61 10 eller på e-post palle@bostadoliv.se. Du kan även kontakta Ingrid Hedbom på tel 0720-77 61 11 eller på e-post ingrid@bostadoliv.se för mer information eller anmäl ditt intresse.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 900 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 743 kr/mån

se stäng alla 1:or (0 av 6 st lediga)

2 rum

fr. 1 275 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 093 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 34 st lediga)

3 rum

fr. 1 875 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 049 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 28 st lediga)

4 rum

fr. 2 150 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 780 kr/mån

se stäng alla 4:or (1 av 14 st ledig)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Kaptenen ligger i det populära och attraktiva A7-området som ligger nära stadskärnan, endast 1,5 km öster om Visby. Här bor du nära naturen i ett öppet och ljust område utan skog och höga träd med mestadels låg växtlighet.

Nära allt det viktiga

Här bor du nära allt du behöver dagligen. Grundskolor, gymnasium, förskolor, äldreboenden, idrottshallar och kommunikationer i form av bussar passerar nära inpå. Med cykel tar du dig till centrala Visby på 5 min eller varför inte ta en härlig promenad? Du har med andra ord närhet till både offentlig och kommersiell service.

Här kan du bo för 2 695 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

1 rum, 31 kvm 900 000 kr
Kontantinsats (15 %) 135 000 kr
Lån (85 %) 765 000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 952 kr
Månadsavgift till föreningen 1 743 kr
Boendekostnad per månad* 2 695 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophämtning, ekonomisk förvaltning och fastighetsförsäkring. Kostnad för hushållsel, tv, telefoni, bredband och amortering tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,05 %, 2-årsränta på 2,05 % och 5-årsränta på 2,30 %, per 2017-07-04. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 75 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Därför säljer vi med pristaksklausul

För att undvika spekulationsköp av BoKlok lägenheter, har vi i attraktiva områden infört en begränsning av försäljningspriset de första två åren. Det tillåtna försäljningspriset motsvarar den insats du betalar, men räknas upp årligen, baserat på konsumentprisindex och eventuella värdehöjande förbättringar du gjort i lägenheten. Du kan få mer information om detta av kundansvarig.

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok, dess koncernbolag eller samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling, användning av cookies och dina rättigheter kan du läsa mer i våra Användarvillkor [här].

Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.

 
Palle Nilsson
Telefonnummer: 0720-77 61 10
E-post: palle@bostadoliv.se

 
Ingrid Hedbom
Telefonnummer: 0720-77 61 11
E-post: ingrid@bostadoliv.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken och Bostad & Öliv i Visby med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Eva Nilsson på tel 0498-26 00 73  eller på e-post evni02@handelsbanken.se.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Palle Nilsson på tel 0720-77 61 10 eller på e-post palle@bostadoliv.se.