Radhus

Visby, Snickaren

Slutsålt!

Hej Visbys klokaste!

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt hus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten 2018.

I A7-området, 1,5 km öster om centrala Visby planerar vi även att bygga 82 kloka lägenheter. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Dessa fina radhus är nu dessvärre slutsålda.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Palle Nilsson på tel 0720-77 61 10  eller på palle@bostadoliv.se. Du kan även kontakta Ingrid Hedbom på tel 0720-77 61 11 eller på e-post ingrid@bostadoliv.se.

Alla radhus i området

5 rum

fr. 2 250 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 5 217 kr/mån

se stäng alla Radhus (0 av 15 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Snickaren ligger i området Terra Nova. I omgivningarna finns skog, strövområden och fina utflyktsmål. Här finns också motionsspår, utomhushinderbana, fotbollsplan och en svalkande utomhuspool.

 

Nära allt det viktiga

Beläget ca 4 km sydost om Visbys stadskärna, ligger Terra Nova. I närområdet finns allt du dagligen behöver - skola och barnomsorg, samt kommunikationer. Området har goda bussförbindelser; buss till centrala Visby tar ca 15 minuter, och dessutom finns det fina gång- och cykelstråk. Ett stenkast ifrån området ligger handelsområdet Stenhuggaren med bland annat livsmedelsbutiker.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Därför säljer vi med pristaksklausul

För att undvika spekulationsköp av BoKlok lägenheter, har vi i attraktiva områden infört en begränsning av försäljningspriset de första två åren. Det tillåtna försäljningspriset motsvarar den insats du betalar, men räknas upp årligen, baserat på konsumentprisindex och eventuella värdehöjande förbättringar du gjort i lägenheten. Du kan få mer information om detta av kundansvarig.

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med SEB och Bostad & Öliv i Visby med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Anna Bromander Cedersren på tel 0498-47 93 62  eller på e-post anna.bromander@seb.se

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Palle Nilsson på tel 0720-77 61 10 eller på e-post palle@bostadoliv.se.