Kedjehus & Parhus

Växjö, Sjötorpet

Vi säljer
för fullt
Anmäl ditt intresse!

Hej Växjös klokaste!

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt par- eller kedjehus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur och skvalpande sjövatten. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning december 2018

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Har du vuxit ur din lägenhet eller vill du helt enkelt ha ett nytt och tryggt boende utan några överraskande renoveringar?

Försäljningen av de 28 kloka bostadsrätter vi bygger i populära och sjönära Långarör strax utanför Växjö pågår för fullt. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård att forma och påta i och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan fastighetsmäklare Johan Florå på tel 0766-322 900 eller på e-post johan.flora@svenskfast.se. Det går även bra att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla parhus i området

4 rum

fr. 2 195 000 kr

108 kvm

Avgift: fr. 4 949 kr/mån

se stäng alla Parhus (0 av 10 st lediga)

Alla kedjehus i området

4 rum

fr. 2 275 000 kr

108 kvm

Avgift: fr. 4 949 kr/mån

se stäng alla Kedjehus (5 av 18 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

108 kvm - så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga nere där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig där uppe. Extra högt till tak och stora fönster mot trädgården hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stora nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Med hjälp av de stora fönstren mot trädgården  har vi lyckats få radhuset att riktigt flöda av ljus. Det är annars ett vanligt missförstånd, att radhus skulle vara mörkare. Planlösningen bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata, både inomhus och utomhus. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

För att inte tala om modern teknik. Med den fiffiga teveväggen i vardagsrummet hittar både tv:n och datorn sina naturliga platser i hemmet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, mysigt att sitta och läsa på altanen och lätt att hitta lekkamrater och fikasällskap i kvarteret.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in din del. Mellan husen anlägger vi gräsmattor och gemensamma ytor med bänkar och en liten lekplats - så det finns gott om plats för lek och utomhusmiddagar med vänner och grannar. Och självklart finns det ett äppelträd.

Natur runt knuten

På Långarör, strax utanför Växjö bor du idylliskt mitt i naturen! För den båt- eller badsugne bor man nära både Toftasjön och den större Helgasjön. För den som gillar ett aktivt liv finns sport- och friluftsaktiviteter alldeles runt knuten. Ett par kilometer bort finns bland annat Fyllerydsområdet med sagolik skog - perfekt för mysiga långpromenader eller mer aktiva friluftsaktiviteter. 

Nära allt det viktiga

Bor du i BoKlok Sjötorpet bor du tryggt och barnvänligt i ett villakvarter med spännande äventyr som väntar runt hörnet. Nära till förskola, skola, mataffär, gym, restauranger och affärsområdet Norremark - med allt som du behöver dagligen. Till Växjö centrum tar du dig med bil eller buss på cirka 10 minuter. Har du mycket krut i benen kan du ta cykeln på runt 50 minuter via Växjövägen.

För den aktiva typen finns – bara någon kilometer bort - möjligheter till motion i alla dess former – fotboll, tennis och boule för att nämna några.

Här kan du bo för 8 436 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Driftskostnaden i uträkningen består av värme, vatten, hushållsel och sophämtning.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

4 rum, 108 kvm 2 195 000 kr
Kontantinsats (15 %) 329 250 kr
Lån (85 %) 1 865 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 2 387 kr
Driftkostnad 1 100 kr
Månadsavgift till föreningen 4 949 kr
Boendekostnad per månad* 8 436 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, snöskottning och fastighetsförsäkring inklusive brf-tillägg. Amortering, hushållsel, soptömning, TV, och bredband tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,05%, 2-årsränta på 2,08 % och 5-årsränta på 2,45 %, per 2016-11-15

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Förtur vid turordningsdragningen 
  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, första hjälpen-kit och brandfilt som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok, dess koncernbolag eller samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling, användning av cookies och dina rättigheter kan du läsa mer i våra Användarvillkor [här].

Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Johan Florå. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
0766-322900

E-post
johan.flora@svenskfast.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk fastighetsförmedling och Handelsbanken i Växjö med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Johan Florå på tel 0766-322900 eller på e-post johan.flora@svensfast.se.

Har du frågor om bolån? Kontakta Anna Olsson på tel 0470-71 92 79  eller på e-post anol29@handelsbanken.se.

Dela med dig!

Kanske någon av dina vänner också är intresserad?

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.