Kedjehus & Parhus

Växjö, Sjötorpet

Vi säljer för fullt!
Anmäl ditt intresse!

Hej Växjös klokaste!

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt par- eller kedjehus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten/vintern 2018

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 28 kloka bostadsrätter vi bygger i populära och sjönära Långarör strax utanför Växjö pågår för fullt. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård att forma och påta i och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan fastighetsmäklare Evelina Simonsson på tel 0735-410 051 eller på e-post evelina.simonsson@svenskfast.se eller Johan Florå på tel 0766-322 900 eller på e-post johan.flora@svensk fast.se. Det går även bra att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig..

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla parhus i området

4 rum

fr. 2 195 000 kr

108 kvm

Avgift: fr. 4 949 kr/mån

Uteplats

se stäng alla Parhus (4 av 10 st lediga)

Alla kedjehus i området

4 rum

fr. 2 275 000 kr

108 kvm

Avgift: fr. 4 949 kr/mån

Uteplats

se stäng alla Kedjehus (12 av 18 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

108 kvm - så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga nere där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig där uppe. Extra högt till tak och stora fönster mot trädgården hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stora nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Med hjälp av de stora fönstren mot trädgården  har vi lyckats få radhuset att riktigt flöda av ljus. Det är annars ett vanligt missförstånd, att radhus skulle vara mörkare. Planlösningen bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata, både inomhus och utomhus. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

För att inte tala om modern teknik. Med den fiffiga teveväggen i vardagsrummet hittar både tv:n och datorn sina naturliga platser i hemmet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

På Långarör, strax utanför Växjö bor du i en idyll. Med vackra omgivningar och med Helgasjön precis intill ges det många möjligheter till bad, båtliv, långfärdsskridskor, fotboll och andra friluftsaktiviteter.

Nära allt det viktiga

BoKlok Sjötorpet ligger på sjönära läge i natursköna Långarör. Området ligger vackert bland villor i en trygg och barnvänlig miljö - med närhet till allt du behöver dagligen såsom service, livsmedelsaffärer, restauranger, skola (F-6), förskola, gym och övriga butiker.

Förskola och skola finns i Sandsbro ca 2 km härifrån. Livsmedelsaffär finns ca 4 km bort, på affärsområdet Norremark. Växjö centrum ligger ca 7 km bort, som med bil tar omkring 10 minuter.

Växjö stad erbjuder flera olika fritidsaktiviteter med flertalet fritidsanläggningar.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Förtur vid turordningsdragningen 
  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, första hjälpen-kit och brandfilt som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.

 
Johan Florå
Telefonnummer: 0766-322 900
E-post: johan.flora@svenskfast.se

 Evelina Simonsson
Evelina Simonsson
Telefonnummer: 0735-410 051
E-post: evelina.simonsson@svenskfast.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk fastighetsförmedling och Handelsbanken i Växjö med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Johan Florå på tel 0766-322900 eller på e-post johan.flora@svensfast.se.

Har du frågor om bolån? Kontakta Anna Olsson på tel 0470-71 92 79  eller på e-post anol29@handelsbanken.se.

Inget är som väntans tider…

I vår digitala bopärm Hemma Bäst! kan du som köper en BoKlok bostad ta del av inredningsguider, heminredningsinspiration och smarta tips kring ditt blivande BoKlok hem. Men även innan du har köpt en bostad av oss kan du nu kika runt i Hemma Bäst! demo-version. Vi tyckte helt enkelt att den var för bra för att hålla hemlig!

*Hemma Bäst! fungerar bäst som app till läsplatta och laddas ned från App Store eller Google Play. Vill du istället använda Hemma Bäst! på datorn rekommenderar vi Chrome eller Firefox som webbläsare, för bästa upplevelse.