Lägenheter

Örebro, Bettorps Allé

Flytta in
på en gång!

Hej Örebros klokaste!

Nu kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Inflyttningsklart.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Passa på! Nu har du chansen att få flytta in i en nybyggd och inflyttningsklar lägenhet i Södra Bettorp, Örebro. En tvåa på andra våningen och en fyra på tredje våningen – båda med balkong i härligt sydvästläge.

Totalt har vi byggt 40 lägenheter i Södra Bettorp, söder om Lillån. Tvåor, treor och fyror – alla med egen balkong eller altan. Till varje lägenhet finns ett förråd och parkeringsplats finns att hyra för 300 kr/mån. Hiss finns så klart!

Låter detta intressant? Kontakta Kundansvarig Säljare Ove Lundqvist på tel 010-449 20 90 eller på e-post ove.lundqvist@boklok.se för mer information.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 1 150 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 068 kr/mån

se stäng alla 2:or (1 av 16 st ledig)

3 rum

fr. 1 375 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 3 946 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 16 st lediga)

4 rum

fr. 1 570 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 616 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 8 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Bettorps Allé ligger i ett nytt bostadsområde med naturen alldeles runt knuten. I norr angränsar villasamhället Lillån och i öster naturreservatet Kränglan. Ta en härlig promenad eller en löprunda i det populära motionsspåret som löper genom reservatet, eller bara njut av vad naturen har att erbjuda. Här kan du råka på den stora hackspetten spillkråka och den minsta fågeln vi har, kungsfågeln. Här finns också flera sällsynta växter och svampar. Vid motionsspåret finns även ett utegym och ett vindskydd med tillhörande grillplats.

Nära allt det viktiga

Södra Bettorp är en stadsdel cirka 3 km norr om centrala Örebro. Här kommer man att bo barnvänligt och bekvämt med närhet till förskola (F1-6), skola (F1-9) och gymnasium. Till de centrala delarna av Örebro tar man sig enkelt med buss. Endast 20 minuters promenad bort når du Lillåns torg med bland annat konditori, frisör och vårdcentral med folktandvård.

Närheten till riksväg 50 och E18/E20 gör läget strategiskt bra för bilpendlare.

Här kan du bo för 4 319 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

2 rum, 55 kvm 1 150 000 kr
Kontantinsats (15 %) 172 500 kr
Lån (85 %) 977 500 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 251 kr
Månadsavgift till föreningen 3 068 kr
Boendekostnad per månad* 4 319 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår TV (baspaket), bredbandstelefoni, uppvärmning och vatten. Amortering och hushållsel tillkommer.

Parkeringsplats finns att hyra för 300 kr/månad.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,07 %, 2-årsränta på 2,05 % och 5-årsränta på 2,32 %, per 2017-12-28. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man betalar av sitt lån ner till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och FTX-aggregat gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 70 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Ove Lundqvist. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 20 90

E-post
ove.lundqvist@boklok.se

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!