Lägenheter

Örebro, Bettorps Allé

Slutsålt!

Hej Örebros klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda lägenheter, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad

Inflyttningsklart.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 1 150 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 068 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 16 st lediga)

3 rum

fr. 1 375 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 3 946 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 16 st lediga)

4 rum

fr. 1 570 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 616 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 8 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Bettorps Allé ligger i ett nytt bostadsområde med naturen alldeles runt knuten. I norr angränsar villasamhället Lillån och i öster naturreservatet Kränglan. Ta en härlig promenad eller en löprunda i det populära motionsspåret som löper genom reservatet, eller bara njut av vad naturen har att erbjuda. Här kan du råka på den stora hackspetten spillkråka och den minsta fågeln vi har, kungsfågeln. Här finns också flera sällsynta växter och svampar. Vid motionsspåret finns även ett utegym och ett vindskydd med tillhörande grillplats.

Nära allt det viktiga

Södra Bettorp är en stadsdel cirka 3 km norr om centrala Örebro. Här kommer man att bo barnvänligt och bekvämt med närhet till förskola (F1-6), skola (F1-9) och gymnasium. Till de centrala delarna av Örebro tar man sig enkelt med buss. Endast 20 minuters promenad bort når du Lillåns torg med bland annat konditori, frisör och vårdcentral med folktandvård.

Närheten till riksväg 50 och E18/E20 gör läget strategiskt bra för bilpendlare.

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!