Lägenheter

Gnesta, Åkern

Två 4:or kvar!
Anmäl ditt intresse!

Hej Gnestas klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning vintern 2018/2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Säljstarten och avtalskvällen har varit men det finns fortfarande möjlighet att lämna en intresseanmälan eller kontakta kundansvarig Susanne Holm på tel 010-449 11 66 eller på susanne.holm@boklok.se, för mer information.

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 790 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 961 kr/mån

se stäng alla 1:or (0 av 4 st lediga)

2 rum

fr. 1 150 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 247 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 18 st lediga)

3 rum

fr. 1 500 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 159 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 750 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 856 kr/mån

se stäng alla 4:or (2 av 8 st lediga)

Solstudie av BoKlok Åkern

Här kan du se hur solen faller över fastigheternas olika fasader en dag i juni. Vi vill dock reservera oss från eventuella avvikelser då klockslag och solens upp- och nedgång endast visas på ett ungefär. 

Prev
Next

VR Presentation

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Åkern planeras bygga i området Österkärv som ligger ca 1,5 km från Gnesta centrum. Här bor du i hjärtat av den sörmländska kulturbygden med drygt 10 500 invånare. Den sköna naturen bjuder på äventyr för alla intressen, åldrar och säsonger. Gnesta erbjuder allt från golf och ridskola från övernattning under bar himmel vid ett skogsbryn. Utmed väg 223 som slingrar sig genom kommunen hittar du unika butiker, konst och caféer.   

Nära allt det viktiga

I Gnesta finns allt du kan önska såsom livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, apotek, vårdcentral, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Både region- och pendeltåg passerar Gnesta och regiontåget tar dig till Södertälje och Stockholm central på endast 25- respektive 38 min. Åt andra hållet tar du dig med bil till Nyköping och Skavsta flygplats på 35 min.

Här kan du bo för 2 828 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

1 rum, 31 kvm 790 000 kr
Kontantinsats (15 %) 118 500 kr
Lån (85 %) 671 500 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 867 kr
Månadsavgift till föreningen 1 961 kr
Boendekostnad per månad* 2 828 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår Tv och bredband grundutbud, telefoni, värme, vatten och sophantering. Kostnad för parkering (150 kr/mån) och amortering tillkommer.

Kom även ihåg att du ska amortera på ditt lån. Om du har ett lån som motsvarar 70% eller mer av bostadens värde vid köpet amorterar du 2% per år. Har du lån på lägre än 70%, ner till 50%, amorterar du 1% av lånet varje år.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,5 %, 2-årsränta på 1,86 % och 5-årsränta på 2,28 %, per 2017-09-29. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 70 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Susanne Holm. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-44 91 166

E-post
susanne.holm@boklok.se

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Fastighetsbyrån och Handelsbanken i Gnesta med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta Fastighetsbyrån på tel 0158-216 50  eller på e-post gnesta@fastighetsbyran.se.

Har du frågor om bolån? Kontakta Charlotta Bohlin Nyström på tel 0158-522 92 eller på e-post chbo08@handelsbanken.se.