Radhus

Mariefred, Millangården

Anmäl ditt intresse!

Hej Mariefreds klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning vintern 2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de kloka radhusen i sjönära Marielundsviken som ligger strax utanför idylliska Mariefred pågår för fullt. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård eller balkong att forma och påta i.

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan kundansvarig Sara Vilhelmsson på tel 010-449 25 55 eller på e-post sara.vilhelmsson@boklok.se för mer information eller anmäl ditt intresse.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla radhus i området

5 rum

fr. 2 500 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 992 kr/mån

se stäng alla Radhus (21 av 32 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

I Marielund bor du nära natur, vatten och vandringsled. Mälaren, bad och båtliv finns inom promenadavstånd. I naturmarken kommer vi att skapa en gemensam naturlekplats för både små och stora barn.

Den genuina småstaden Mariefred ligger mindre än 3 km bort. I denna idyll finns bland annat det kungliga slottet Gripsholm, Gripsholms golfklubb och Gripsholms värdshus.

 

Nära allt det viktiga

Marielund har mycket goda kommunikationer med både närhet till E20, tåg och buss. Du cyklar till Läggesta station på endast 3 min. Restid med tåg till Eskilstuna är 26 min, till Strängnäs 8 min, Södertälje 16 min och till Stockholm endast 39 min. Till Mariefred tar du dig med cykel på 10 min, med buss 7 min och några minuter med bil. Sommartid kan du åka den mycket trevliga ångbåten mellan Mariefred och Stockholm.

I Marielund finns en nybyggd förskola endast ca 400 m från tomten. I Mariefred finns två skolor (F-9), mataffärer och kommersiell service.

Här kan du bo för 9 136 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

5 rum, 117 kvm 2 500 000 kr
Kontantinsats (15 %) 375 000 kr
Lån (85 %) 2 125 000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 2 644 kr
Driftkostnad 1 500 kr
Månadsavgift till föreningen 4 992 kr
Boendekostnad per månad* 9 136 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, brf-tillägg, sophämtning från miljöhus samt media (bredband, digital-tv och ip-telefoni).

Driftskostnaden är en uppskattning av kostnaden för uppvärmning, varmvatten och hushållsel på en familj om 3,5 personer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,05 %, 2-årsränta på 2,05 % och 5-årsränta på 2,3 %, per 2017-10-09

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Kom även ihåg att du ska amortera på ditt lån. Om du har ett lån som motsvarar 70% eller mer av bostadens värde vid köpet amorterar du 2% per år. Har du lån på lägre än 70%, ner till 50%, amorterar du 1% av lånet varje år.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 43 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Sara Vilhelmsson. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 25 55

E-post
sara.vilhelmsson@boklok.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med SBAB och Svensk Fastighetsförmedling i Mariefred med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta SBAB på 0771-45 30 40

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta Svensk Fastighetsförmedling på tel 0159-302 30

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.