Lägenheter

Jordbro, Geografin

Vi säljer för fullt!

Hej Jordbros klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning november/december 2018.

I området planerar vi även att bygga 16 kloka radhus. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 68 kloka lägenheter vi bygger i Jordbro pågår för fullt. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan. Till varje lägenhet finns ett förråd.

Vi har fortfarande 3:or och 4:or kvar till salu!
Är du intresserad av att köpa en lägenhet kontakta mäklare Veronika Andersson Gosk på tel 08-502 571 30  eller på e-post veronika.andersson@maklarhuset.se. Du kan även anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig.

Klicka på 3:orna eller 4:orna nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Då kommer listan upp med alla lägenheter.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 1 420 000 kr

53 kvm

Avgift: fr. 2 870 kr/mån

se stäng alla 2:or (2 av 20 st lediga)

3 rum

fr. 1 970 000 kr

70 kvm

Avgift: fr. 3 792 kr/mån

se stäng alla 3:or (6 av 24 st lediga)

4 rum

fr. 2 170 000 kr

81 kvm

Avgift: fr. 4 388 kr/mån

se stäng alla 4:or (14 av 24 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Vardagsintegration, ja tack

Enligt Bosättningslagen ska alla kommuner dela ansvaret för mottagandet av nyanlända, för att ge personer med uppehållstillstånd bättre möjlighet till etablering i samhället.

I detta projekt kommer 61 lägenheter att säljas som bostadsrätter och 7 lägenheter kommer hyras ut till Haninge kommun. Det tycker vi är en jättebra idé. För föreningen innebär det ingen nämnvärd ekonomisk skillnad då lånen kompenseras av hyresintäkter. Läs mer här

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

Väster om Jordbro ligger skogsområdet Hanveden som är en populär utflyktsplats. I Paradisets naturreservat som ligger i Hanveden kan man vandra längs långvandringsleder eller strosa omkring bland nästan orörda skogspartier. Här finns även ett flertal små sjöar, varav Öran ligger närmast Jordbro, samt Tornberget som med sina 111 meter över havet är Haninge kommuns och även Stockholms läns högsta punkt.

I Jordbro finns det ett antal fotbollsplaner, tennisplaner och basketkorgar samt ett elljusspår. Här finns det även en rackethall, en ishall och en utomhusisbana. För den hästintresserade finns det ett par hästgårdar med ridhästar både söder och öster om Jordbro. 

Nära allt det viktiga

I Jordbro centrum finns all service såsom mataffärer, vårdcentral, tandvårdsmottagning, apotek, bibliotek samt ett antal mindre butiker och ett par pizzerior. Jordbro kyrka ligger i anslutning till Jordbro centrum.

Kommunikationsmöjligheterna är goda i Jordbro. Du har gångavstånd både till buss och pendeltåg. Tomten ligger endast 1 km från pendeltågstationen som tar dig till Stockholms central på endast 30 min.

I Jordbro finns både låg- och mellanstadieskolor (F-6) samt flertalet förskolor varav en i direkt anslutning till området. I anslutning till området finns en stor fin lekpark.

Här kan du bo för 4 412 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

2 rum, 53 kvm 1 420 000 kr
Kontantinsats (15 %) 213 000 kr
Lån (85 %) 1 207 000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 542 kr
Månadsavgift till föreningen 2 870 kr
Boendekostnad per månad* 4 412 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår uppvärmning, sophantering samt vatten. Hushållsel, hemförsäkring, amortering och kostnad för TV, bredband och telefoni tillkommer. BoKlok Geografin kommer att ha ett s.k. öppet fiber. Det innebär att ni själva väljer leverantör för tv, bredband och telefoni. Läs mer på haningefibernat.se. Kostnad för parkering tillkommer med 200kr/månad. 

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,04 %, 2-årsränta på 2,08 % och 5-årsränta på 2,45 %, per 2017-04-04

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 75 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Därför säljer vi med pristaksklausul

För att undvika spekulationsköp av BoKlok lägenheter, har vi i attraktiva områden infört en begränsning av försäljningspriset de första två åren. Det tillåtna försäljningspriset motsvarar den insats du betalar, men räknas upp årligen, baserat på konsumentprisindex och eventuella värdehöjande förbättringar du gjort i lägenheten. Du kan få mer information om detta av kundansvarig.

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Veronika Andersson Gosk. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
073-262 72 80

E-post
veronika.andersson@maklarhuset.se

Bank

I det här projektet samarbetar vi med  Handelsbanken i Haninge med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Jessica Sundh Borrfors på tel 08-666 42 75 eller på e-post jesu01@handelsbanken.se

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.