Radhus

Upplands Väsby, Skogsbacken

Slutsålt!

Hej Upplands Väsbys klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad

Planerad inflyttning våren 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla radhus i området

5 rum

fr. 3 300 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 973 kr/mån

se stäng alla Radhus (0 av 16 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt efter tomtens förutsättningar och vår ambition är att bygga trygga och mysiga kvarter. I BoKlok Skogsbacken ligger skogen bokstavligen runt knuten -  bortom trädgården höjer sig en stor skogsbacke.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

I Upplands Väsby har du aldrig långt till den fria naturen. Vandra någon av vandringslederna, titta på runstenar och andra fornlämningar, besök friluftsmuséet Gunnes gård och testa att paddla kanot i Mälaren

Att du är 30 min från Sthlm city kan du aldrig tro när du sitter på sommarcafeet som Fresta församling har öppet på tisdagar mellan kl 13:00-15:00. Kyrkan mitt i byn och den lugna lantliga känslan som infinner sig är livskvalité.

 

Nära allt det viktiga

Upplands Väsby är perfekt för den som vill bo smått men leva stort. Närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör kommunen perfekt för pendlare, men med ett blomstande näringsliv och bra kulturutbud finns redan det mesta man behöver.

I Fresta finns flera busshållplatser i och det tar ca 15 min till centrum eller till stationen där resan vidare till Stockholm eller Uppsala tar ca 30 min. Till ICA Supermarket vid Glädjens trafikplats är det ca. 3 km och i närheten finns två förskolor och en skola F-5.

Upplands Väsby har ett växande utbud butiker & restauranger. I den södra delen mot Sollentuna ligger också Infra City, den största handelsplatsen i norra Stockholm.

 

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Förtur vid turordningsdragningen 
  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, brandvarnare och brandfilt som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Därför säljer vi med pristaksklausul

För att undvika spekulationsköp av BoKlok lägenheter, har vi i attraktiva områden infört en begränsning av försäljningspriset de första två åren. Det tillåtna försäljningspriset motsvarar den insats du betalar, men räknas upp årligen, baserat på konsumentprisindex och eventuella värdehöjande förbättringar du gjort i lägenheten. Du kan få mer information om detta av kundansvarig.

Mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk Fastighetsförmedling i Upplands Väsby med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Malin Carlsson på tel 070-556 87 20 eller på e-post malin.carlsson@svenskfast.se.

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Användaruppgifter till din personliga Hemma Bäst! sida får du av oss och tidpunkten för detta kan variera beroende på vilken av våra bostäder du ska flytta till. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hålla hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.