Lägenheter

Bålsta, Teaken

Kloka lägenheter i Bålsta!

Hej Bålsta!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning sommaren 2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Säljstarten har varit men det finns fortfarande möjlighet att lämna en intresseanmälan eller kontakta ansvarige mäklare Dennis Johansson på tel 0709 -35 50 00 eller på dennis.johansson@svenskfast.se för mer information.

Var du med på säljstarten?
Alla med ett turordningsnummer från säljstartdagen blir inbjudna till en avtalskväll och får välja bostad enligt turordningslistan. Håll utkik! Inbjudan kommer.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 1 125 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 808 kr/mån

se stäng alla 1:or (8 av 8 st lediga)

2 rum

fr. 1 625 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 209 kr/mån

se stäng alla 2:or (26 av 26 st lediga)

3 rum

fr. 2 030 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 201 kr/mån

se stäng alla 3:or (25 av 25 st lediga)

4 rum

fr. 2 250 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 959 kr/mån

se stäng alla 4:or (12 av 12 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. I BoKlok Teaken har utmaningen varit höjdskillnaderna på tomten som vi löser med stödmurar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Teaken ligger i Väppeby strax väster om centrum. Bara en dryg kilometer från tomten ligger Mälaren med allt vad det betyder. Småbåtshamn, vackra badplatser och promenadstråk för underbara upplevelser året om. I närheten finns också simhall, hockeyhall och fotbollsplaner för dem som gillar att röra på sig.

För den kulturintresserade är Lasse Åbergs museum ett måste!

Nära allt det viktiga

I Väppeby förenas närhet till naturen med bra kommunikationer, skolor och service. Pendeltågsstationen för resor till Stockholm, Enköping och Västerås ligger en knapp kilometer från tomten och det planeras även för en ny busslinje i närheten. Till centrum är det ännu närmre och där finns ett ständigt växande utbud av affärer och restauranger.

Här kan du bo för 3 030 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

1 rum, 31 kvm 1 125 000 kr
Kontantinsats (15 %) 168 750 kr
Lån (85 %) 956 250 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 222 kr
Månadsavgift till föreningen 1 808 kr
Boendekostnad per månad* 3 030 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, sophämtning, värme och vatten. Amortering tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,04 %, 2-årsränta på 2,08 % och 5-årsränta på 2,45 %, per 2018-01-22. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 67 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Dennis Johansson Svensk Fastighetsförmedling
Hej

Jag heter Dennis Johansson. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
0709 -35 50 00

E-post
dennis.johansson@svenskfast.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken och Svensk Fastighetsförmedling i Bålsta med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån?

Kontakta Susanne Lund, rådgivare, på tel 0171-53773 eller på e-post sulu04@handelsbanken.se
Kontakta Camilla Sojé, rådgivare, på tel 0171-53772 eller på e-post caso01@handelsbanken.se
Kontakta Malin Sandsten, rådgivare, på tel 0171-53775 eller på e-post masa31@handelsbanken.se
Kontakta Magnus Haeger, rådgivare,på tel  0171-53771 eller på e-post maha21@handelsbanken.se

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Dennis Johansson på tel 0709 -35 50 00 eller på e-post dennis.johansson@svenskfast.se.

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.