Parhus & Radhus

Bålsta, Cedern

Vi säljer för fullt!

 

Hej Bålstas klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerat, nybyggt rad- eller parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten 2018.

I området planerar vi även att bygga 36 kloka lägenheter. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 18 kloka bostadsrätter vi bygger i populära och sjönära Väppeby, Bålsta pågår för fullt. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen biluppställningsplats och trädgård att forma och påta i.

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan ansvarig mäklare Dennis Johansson på tel 0709 -35 50 00 eller på e-post dennis.johansson@svenskfast.se för mer information eller anmäl ditt intresse.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla radhus i området

5 rum

fr. 2 600 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 973 kr/mån

se stäng alla Radhus (5 av 14 st lediga)

Alla parhus i området

5 rum

fr. 2 700 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 973 kr/mån

se stäng alla Parhus (1 av 4 st ledig)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. I BoKlok Cedern har utmaningen varit hödskillnaderna på tomten och med hjälp av stödmurar skapas ett charmigt kvarter med mycket karaktär.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Cedern ligger i Väppeby strax väster om centrum. Bara en dryg kilometer från tomten ligger Mälaren med allt vad det betyder. Småbåtshamn, vackra badplatser och promenadstråk för underbara upplevelser året om. I närheten finns också simhall, hockeyhall och fotbollsplaner för dem som gillar att röra på sig.

För den kulturintresserade är Lasse Åbergs museum ett måste!

Nära allt det viktiga

I Väppeby förenas närhet till naturen med bra kommunikationer, skolor och service. Pendeltågsstationen för resor till Stockholm, Enköping och Västerås ligger en knapp kilometer från tomten och det planeras även för en ny busslinje i närheten. Till centrum är det ännu närmre och där finns ett ständigt växande utbud av affärer och restauranger.

Här kan du bo för 9 397 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Driftskostnaden i uträkningen består av värme, vatten, hushållsel och sophämtning.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

5 rum, 117 kvm 2 600 000 kr
Kontantinsats (15 %) 390 000 kr
Lån (85 %) 2 210 000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 2 424 kr
Driftkostnad 2 000 kr
Månadsavgift till föreningen 4 973 kr
Boendekostnad per månad* 9 397 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår föreningens gemensamma kostnader. I den uppskattade driftskostnaden ingår hushållsel, värme, vatten och sophämtning. Utöver detta tillkommer bredband/tele och amortering. Möjlighet till 2 parkeringar per radhus.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 1,59 %, 2-årsränta på 1,69 % och 5-årsränta på 2,36 %, per 2017-06-20.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 74 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Dennis Johansson Svensk Fastighetsförmedling
Hej

Jag heter Dennis Johansson. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
0709 -35 50 00

E-post
dennis.johansson@svenskfast.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk Fastighetsförmedling och Handelsbanken i Bålsta med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Dennis Johansson på tel 070-935 50 00 eller på e-post dennis.johansson@svenskfast.se.

Har du frågor om bolån? Kontakta Handelsbanken i Bålsta på tel 0171-537 70 eller på epost balsta@handelsbanken.se. För att se vilka som är era kontaktpersoner klicka på dokumentet "Erbjudande från Handelsbanken".

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.