Lägenheter

Knivsta, Klyvaren

Vi säljer för fullt!

Hej Knivsta!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Inflyttning våren 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 48 kloka lägenheter vi bygger i Knivsta pågår för fullt. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan. Till varje lägenhet finns ett förråd.

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan ansvarig mäklare Sofia Sundberg på tel 018-34 55 93 eller på e-post sofia.sundberg@fastighetsbyran.se för mer information eller anmäl ditt intresse.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 1 265 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 827 kr/mån

se stäng alla 1:or (1 av 12 st ledig)

2 rum

fr. 1 735 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 066 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 14 st lediga)

3 rum

fr. 1 985 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 3 942 kr/mån

se stäng alla 3:or (1 av 12 st ledig)

4 rum

fr. 2 195 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 612 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 10 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt efter tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

Tomten som ligger i norra Knivsta, tillhör det gamla Sågenområdet, och angränsar till natursköna betesmarker och hagar. På fritiden kan du bland annat cykla, paddla, fiska, åka skridskor, lufsa i urskogen Lunsen eller se ungarna uppträda med kulturskolan. Här bor du med närhet till skogar och sjöar med plats för rekreation och fritid.

Nära allt det viktiga

Bo på vasst pendlarläge! Knivsta ligger ca fem mil norr om Stockholm och två mil söder om Uppsala. Härifrån tar du dig lätt vart du vill. Tåget till Stockholm tar en halvtimme,
till Uppsala tolv minuter och till Arlanda – världen! – bara åtta minuter. Dessutom går det täta bussturer om du föredrar det. Tomten ligger med gångavstånd till centrum med all kommersiell service du kan tänkas behöva. Inom räckhåll finns också mataffär, förskola, skola och fler planeras i området.

Här kan du bo för 3 217 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Driftskostnaden i uträkningen består av värme, vatten, hushållsel och sophämtning.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

1 rum, 31 kvm 1 265 000 kr
Kontantinsats (15 %) 189 750 kr
Lån (85 %) 1 075 250 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 390 kr
Månadsavgift till föreningen 1 827 kr
Boendekostnad per månad* 3 217 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophämtning, ekonimisk förvaltnining och TV/bedband/telefoni (Telias basutbud). Hushållsel, parkering, hemförsäkring och amortering tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,07 %, 2-årsränta på 2,10 % och 5-årsränta på 2,48 %, per 2016-12-21. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass B

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 32,8 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass B, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Förtur vid turordningsdragningen 
  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, brandvarnare och brandfilt som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Därför säljer vi med pristaksklausul

För att undvika spekulationsköp av BoKlok lägenheter, har vi i attraktiva områden infört en begränsning av försäljningspriset de första två åren. Det tillåtna försäljningspriset motsvarar den insats du betalar, men räknas upp årligen, baserat på konsumentprisindex och eventuella värdehöjande förbättringar du gjort i lägenheten. Du kan få mer information om detta av kundansvarig.

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Sofia Sundberg. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
070-341 55 93

E-post
sofia.sundberg@fastighetsbyran.se

Dela med dig!

Kanske någon av dina vänner också är intresserad?

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.