Lägenheter

Bålsta, Linden

Vi säljer för fullt!

Hej Bålstas klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten 2018.

I området planerar vi även att bygga 18 kloka radhus. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 36 kloka lägenheter vi bygger i Väppeby, Bålsta pågår för fullt. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan. 

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan ansvarig mäklare Dennis Johansson på tel 0709 -35 50 00 eller på e-post dennis.johansson@svenskfast.se för mer information eller anmäl ditt intresse.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 1 525 000 kr

53 kvm

Avgift: fr. 3 003 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 8 st lediga)

3 rum

fr. 1 995 000 kr

69 kvm

Avgift: fr. 3 910 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 14 st lediga)

4 rum

fr. 2 295 000 kr

81 kvm

Avgift: fr. 4 590 kr/mån

se stäng alla 4:or (1 av 14 st ledig)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar. I BoKlok Linden har utmaningen varit höjdskillnaderna på tomten som vi löser med stödmurar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Linden ligger i området Väppeby strax väster om centrum. Bara en dryg kilometer från tomten ligger Mälaren med allt vad det betyder. Småbåtshamn, vackra badplatser och promenadstråk för underbara upplevelser året om. I närheten finns också simhall, hockeyhall och fotbollsplaner för dem som gillar att röra på sig.

För den kulturintresserade är Lasse Åbergs museum ett måste!

Nära allt det viktiga

I Väppeby förenas närhet till naturen med bra kommunikationer, skolor och service. Pendeltågsstationen för resor till Stockholm, Enköping och Västerås ligger en knapp kilometer från tomten och det planeras även för en ny busslinje i närheten. Till centrum är det ännu närmre och där finns ett ständigt växande utbud av affärer och restauranger.

Här kan du bo för 4 425 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

2 rum, 53 kvm 1 525 000 kr
Kontantinsats (15 %) 228 750 kr
Lån (85 %) 1 296 250 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 422 kr
Månadsavgift till föreningen 3 003 kr
Boendekostnad per månad* 4 425 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår värme, vatten och sophämtning. Tv/bredband/telefoni, hushållsel, hemförsäkring och eventuell kostnad för parkering och amortering tillkommer. Till varje lägenhet finns en p-plats.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 1,59 %, 2-årsränta på 1,69 % och 5-årsränta på 2,36 %, per 2017-06-20. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 77 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Dennis Johansson Svensk Fastighetsförmedling
Hej

Jag heter Dennis Johansson. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
0709 -35 50 00

E-post
dennis.johansson@svenskfast.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk Fastighetsförmedling och Handelsbanken i Bålsta med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Dennis Johansson på tel 070-935 50 00 eller på e-post dennis.johansson@svenskfast.se.

Har du frågor om bolån? Kontakta Handelsbanken i Bålsta på tel 0171-537 70 eller på epost balsta@handelsbanken.se. För att se vilka som är era kontaktpersoner klicka på dokumentet "Erbjudande från Handelsbanken".

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.