Radhus

Uppsala, Neptunus

Kundkväll 13 februari 
Anmäl ditt intresse!

Hej Uppsala!

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning sommaren 2019.

I området planerar vi även att bygga kloka lägenheter. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Välkommen på kundkväll!

Är allting solklart inför säljstarten? På vår kundkväll med mingel får du svar på alla dina kloka frågor, veta mer om hur pristaksklausulen fungerar och om hur det går till att köpa bostad av oss - från säljstart tills vi skriver kontrakt, och vidare tills du får nycklarna till ditt framtida hem.

På plats finns både bank och mäklare med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

När? Tisdagen den 13 februari kl 17-18.30
Var? IKEA Uppsala

Vi vill gärna att du föranmäler dig. Skicka ett mejl till karin.engsner@boklok.se med ditt namn och antal personer som kommer och skriv ”Kundkväll BoKlok Neptunus” i ämnesraden.

Bostäder och priser

Snart är priserna för våra kloka radhus i Uppsala uträknade och satta. Vi planerar att bygga en andra etapp med totalt 30 bostadsrätter i den nya stadsdelen Fullerö Hage. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Från det stora sovrummet kommer man direkt ut på balkongen. Alla radhus har egen biluppställningsplats och en trädgård att forma och påta i.

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om vad som händer fram till säljstarten vår/vintern 2018!

Läs mer om hur du köper en bostad av oss!

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Neptunus planeras att bygga i det nya natursköna bostadsområdet Fullerö Hage som ligger 10 km norr om Uppsala och bara ett stenkast från Storvreta. Här planeras det för 1200 bostäder med varierad bebyggelse, alla med skogen runt knuten och med möjlighet till ett rikt friluftsliv och nära till sport- och kulturaktiviteter i Storvreta och Uppsala.

Nära allt det viktiga

I Fullerö planeras för allt det där viktiga du behöver för att få ihop vardagspusslet. Förskola, skola, multiidrottshall och företagspark med handel och service. Stadsbussar och cykelvägar ligger i anslutning till området och bara 1,5 kilometer bort i Storvreta finns pendeltåg som tar dig till Uppsala och Arlanda på 8 respektive 35 min.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Därför säljer vi med pristaksklausul

För att undvika spekulationsköp av BoKlok lägenheter, har vi i attraktiva områden infört en begränsning av försäljningspriset de första två åren. Det tillåtna försäljningspriset motsvarar den insats du betalar, men räknas upp årligen, baserat på konsumentprisindex och eventuella värdehöjande förbättringar du gjort i lägenheten. Du kan få mer information om detta av kundansvarig.

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om allt som händer i projektet, och påminner dig i god tid innan säljstarten.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Karin Engsner. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 08 62

E-post
Karin.Engsner@BoKlok.se

Ladda ner material här

Inget är som väntans tider…

I vår digitala bopärm Hemma Bäst! kan du som köper en BoKlok bostad ta del av inredningsguider, heminredningsinspiration och smarta tips kring ditt blivande BoKlok hem. Men även innan du har köpt en bostad av oss kan du nu kika runt i Hemma Bäst! demo-version. Vi tyckte helt enkelt att den var för bra för att hålla hemlig!

*Hemma Bäst! fungerar bäst som app till läsplatta och laddas ned från App Store eller Google Play. Vill du istället använda Hemma Bäst! på datorn rekommenderar vi Chrome eller Firefox som webbläsare, för bästa upplevelse.