Radhus

Uppsala, Neptunus

Vi säljer för fullt! 
Anmäl intresse

Hej Uppsala!

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning sommaren 2019.

I området planerar vi även att bygga kloka lägenheter. Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Här kan du se de 30 kloka bostadsrätter vi bygger i det nya området Fullerö Hage. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård att forma och påta i och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.

Säljstarten har varit men det finns fortfarande möjlighet att lämna en intresseanmälan eller kontakta kundansvarig Karin Engsner på tel 010-449 08 62 eller på e-post karin.engsner@boklok.se för mer information.

Var du med på säljstarten?
Alla med ett turordningsnummer från säljstartdagen blir inbjudna till en avtalskväll och får välja bostad enligt turordningslistan. Håll utkik! Inbjudan kommer.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla radhus i området

5 rum

fr. 2 950 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 638 kr/mån

se stäng alla Radhus (29 av 30 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Neptunus planeras att bygga i det nya natursköna bostadsområdet Fullerö Hage som ligger 10 km norr om Uppsala och bara ett stenkast från Storvreta. Här planeras det för 1200 bostäder med varierad bebyggelse, alla med skogen runt knuten och med möjlighet till ett rikt friluftsliv och nära till sport- och kulturaktiviteter i Storvreta och Uppsala.

Nära allt det viktiga

I Fullerö planeras för allt det där viktiga du behöver för att få ihop vardagspusslet. Förskola, skola, multiidrottshall och företagspark med handel och service. Stadsbussar och cykelvägar ligger i anslutning till området och bara 1,5 kilometer bort i Storvreta finns pendeltåg som tar dig till Uppsala och Arlanda på 8 respektive 35 min.

Här kan du bo för 9 758 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

I den uppskattade driftskostnaden ingår uppvärmning, hushållsel och vatten.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

5 rum, 117 kvm 2 950 000 kr
Kontantinsats (15 %) 442 500 kr
Lån (85 %) 2 507 500 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 3 120 kr
Driftkostnad 2 000 kr
Månadsavgift till föreningen 4 638 kr
Boendekostnad per månad* 9 758 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår sophämtning, ekonomisk förvaltning och brf-tillägg. I den uppskattade driftskostnaden ingår uppvärmning, hushållsel och vatten. Amortering, hemförsäkring samt kostnad för TV, bredband och telefoni tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,05 %, 2-årsränta på 2,05 % och 5-årsränta på 2,30 %, per 2017-12-18.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 41 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Karin Engsner. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 08 62

E-post
Karin.Engsner@BoKlok.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Notar i Uppsala och Handelsbanken i Luthagen med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Erik Hedlund på tel 0733-23 02 21 eller på e-post erik.hedlund@notar.se eller mäklare Jennie Hedengren på tel 0733-23 00 10 eller på e-post jennie.hedengren@notar.se.

Har du frågor om bolån? Kontakta Handelsbanken i Luthagen, på tel 018-34 08 70 eller på e-post  uppsala.luthagen@handelsbanken.se

www.handelsbanken.se/luthagen.

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.