Radhus

Hammarö, Styrmannen

Passa på! Ett radhus kvar

Hej Hammarö!

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur och skvalpande vatten. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Inflyttning sommaren 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Passa på! Nu har du chansen att få köpa ett nybyggt radhus på Östra Bärstad, Hammarö. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård att forma och påta i. På biluppfarten ryms två bilar och det är förberett med uttag för motorvärmare. I området finns det även extra parkeringsplatser när släkt och vänner kommer på besök.

Låter detta intressant? Kontakta Kundansvarig Säljare Ove Lundqvist på tel 010-449 20 90 eller på  e-post ove.lundqvist@boklok.se för mer information.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla radhus i området

4 rum

fr. 1 595 000 kr

108 kvm

Avgift: fr. 5 445 kr/mån

se stäng alla Radhus (0 av 17 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

108 kvm - så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga nere där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig där uppe. Extra högt till tak och stora fönster mot trädgården hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stora nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Med hjälp av de stora fönstren mot trädgården  har vi lyckats få radhuset att riktigt flöda av ljus. Det är annars ett vanligt missförstånd, att radhus skulle vara mörkare. Planlösningen bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata, både inomhus och utomhus. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

För att inte tala om modern teknik. Med den fiffiga teveväggen i vardagsrummet hittar både tv:n och datorn sina naturliga platser i hemmet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

På natursköna Östra Bärstad bor du med naturen alldeles runt knuten och med badrocksavstånd till Vänern med både badplatser och båthamn. Alldeles i närheten finns fina vandringsleder, bland annat på Kilenegården som är Hammarös största friluftscenter. Ett lugnt och skönt boende mellan skog, fält och strand - med alldeles lagom avstånd till stadspulsen.

Nära allt det viktiga

Allt du dagligen behöver finns i närheten - skolor, mataffärer, vårdcentral. Härifrån har du knappt en mil till Karlstads stadspuls, som erbjuder ett stort utbud av kultur, simhall, idrottshallar och shopping. Även i närområdet finns det ridskola, fotbollsplan, tennisbanor och golfbana, samt sim- och ishall.

Alldeles i närheten ligger Kantarellens förskola och även Hammarö kommuns nyaste skola - Bärstadsskolan, F-6 och fritidshem. På Bärstad bor du lugnt och tryggt i en barnvänlig miljö.

Här kan du bo för 8 730 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Driftskostnaden i uträkningen består av värme, hushållsel, sophämtning, TV/bredband/tele utöver basutbud.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

4 rum, 108 kvm 1 595 000 kr
Kontantinsats (15 %) 239 250 kr
Lån (85 %) 1 355 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 735 kr
Driftkostnad 1 550 kr
Månadsavgift till föreningen 5 445 kr
Boendekostnad per månad* 8 730 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

Vatten ingår i månadsavgiften.

Amortering och kostnad för uppvärmning, hushållsel, sophämtning, TV/bredband/tele utöver basutbud ingår ej i månadsavgiften utan ligger i beräknad driftskostnad.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 1,99 %, 2-årsränta på 2,03 % och 5-årsränta på 2,31 %, per 2018-01-22.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass B

Vitvaror i klass A+ och FTX gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 55 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass B, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!