Lägenheter

Skellefteå, Bergslyckan

Kundkväll 29 januari!

Hej Skellefteå!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning Våren 2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Välkommen på kundkväll!

Är allting solklart inför säljstarten? På vår kundkväll med mingel får du svar på alla dina kloka frågor, om hur det går till att köpa bostad av oss - från säljstart tills vi skriver kontrakt, och vidare tills du får nycklarna till ditt framtida hem.

På plats finns både bank och mäklare med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

När? Måndagen den 29 januari kl 18-20
Var? Scandic Skellefteå, Kanalgatan 75

Vi vill gärna att du föranmäler dig så vet vi hur många äpplen vi ska köpa. Skicka ett mejl till jenny.lindvall@boklok.se med ditt namn och antal personer som kommer och skriv ”Kundkväll BoKlok Bergslyckan” i ämnesraden.

Bostäder och priser

Här kan du se de 36 kloka lägenheter vi bygger i Skellefteå. Ettor, tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan i söderläge. Till varje lägenhet finns ett förråd och hiss finns i fyravåningshuset!

Kika i listan nedan och välj ut din favorit innan säljstarten. Anmäl sedan ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om vad som händer fram till säljstarten tisdagen den 13 februari på Scandic Skellefteå, Kanalgatan 75!

Läs mer om hur du köper en bostad av oss!

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 830 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 810 kr/mån

se stäng alla 1:or (4 av 4 st lediga)

2 rum

fr. 1 225 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 2 979 kr/mån

se stäng alla 2:or (12 av 12 st lediga)

3 rum

fr. 1 675 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 3 806 kr/mån

se stäng alla 3:or (12 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 845 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 439 kr/mån

se stäng alla 4:or (8 av 8 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

Cirka 1,5 kilometer öster om Skellefteå centrum planerar vi att bygga BoKlok Bergslyckan. Det är ett fint kuperat område med Getberget i norr och Mullberget i söder. I närheten ligger Norrvalla idrottsanläggning med allt från minigolf till friidrott. Badhus och Ishallar ligger inom gångavstånd.

Nära allt det viktiga

Till Skellefteå centrum tar du dig enkelt med buss. Med ett gångavstånd på cirka 250 meter till busshållplatser på Torsgatan i Norr samt Morögatan i söder. För dig som vill gå eller cykla in till entrum fins bra gång och cykelvägar. I Getbergets område finns pizzeria och konditori.

Här kan du bo för 2 692 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

1 rum, 31 kvm 830 000 kr
Kontantinsats (15 %) 124 500 kr
Lån (85 %) 705 500 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 882 kr
Månadsavgift till föreningen 1 810 kr
Boendekostnad per månad* 2 692 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, uppvärmning, sophämtning, förråd, vatten, samt grundutbud för TV, bredband och telefoni. Hushållsel, hemförsäkring och amortering tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,04 %, 2-årsränta på 2,04 % och 5-årsränta på 2,35 %, per 2019-12-06. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i dessa hus är 78 kWh/år/kvm. Det placerar husen i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om allt som händer i projektet, och påminner dig i god tid innan säljstarten.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Jenny Lindvall. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 22 38

E-post
jenny.lindvall@boklok.se

Ladda ner material här

Mäklare

I det här projektet samarbetar vi med och Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling på 0910-141 00 eller besök deras bobutiken på Stationsgatan 7, Skellefteå.

Inget är som väntans tider…

I vår digitala bopärm Hemma Bäst! kan du som köper en BoKlok bostad ta del av inredningsguider, heminredningsinspiration och smarta tips kring ditt blivande BoKlok hem. Men även innan du har köpt en bostad av oss kan du nu kika runt i Hemma Bäst! demo-version. Vi tyckte helt enkelt att den var för bra för att hålla hemlig!

*Hemma Bäst! fungerar bäst som app till läsplatta och laddas ned från App Store eller Google Play. Vill du istället använda Hemma Bäst! på datorn rekommenderar vi Chrome eller Firefox som webbläsare, för bästa upplevelse.