Lägenheter

Skellefteå, Bergslyckan

Köp idag flytta in om mindre än 1 år!

Hej Skellefteå!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning Våren 2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 36 kloka lägenheter vi bygger i Skellefteå pågår för fullt. Ettor, tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan. Till varje lägenhet finns ett förråd. Det ingår även en parkeringsplats per lägenhet och hiss finns i fyravåningshuset!

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan kundansvarig Jenny Lindvall på tel 010-449 22 38 eller på e-post jenny.lindvall@boklok.se för mer information eller anmäl ditt intresse.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 830 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 810 kr/mån

se stäng alla 1:or (4 av 4 st lediga)

2 rum

fr. 1 225 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 2 979 kr/mån

se stäng alla 2:or (3 av 12 st lediga)

3 rum

fr. 1 675 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 3 806 kr/mån

se stäng alla 3:or (3 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 845 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 439 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 8 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

Cirka 1,5 kilometer öster om Skellefteå centrum planerar vi att bygga BoKlok Bergslyckan. Det är ett fint kuperat område med Getberget i norr och Mullberget i söder. I närheten ligger Norrvalla idrottsanläggning med allt från minigolf till friidrott. Badhus och Ishallar ligger inom gångavstånd.

Nära allt det viktiga

Till Skellefteå centrum tar du dig enkelt med buss. Med ett gångavstånd på cirka 250 meter till busshållplatser på Torsgatan i Norr samt Morögatan i söder. För dig som vill gå eller cykla in till entrum fins bra gång och cykelvägar. I Getbergets område finns pizzeria och konditori.

Här kan du bo för 2 692 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

1 rum, 31 kvm 830 000 kr
Kontantinsats (15 %) 124 500 kr
Lån (85 %) 705 500 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 882 kr
Månadsavgift till föreningen 1 810 kr
Boendekostnad per månad* 2 692 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, uppvärmning, sophämtning, förråd, vatten, samt grundutbud för TV, bredband och telefoni. Hushållsel, hemförsäkring och amortering tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,04 %, 2-årsränta på 2,04 % och 5-årsränta på 2,35 %, per 2019-12-06. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i dessa hus är 78 kWh/år/kvm. Det placerar husen i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok, dess koncernbolag eller samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling, användning av cookies och dina rättigheter kan du läsa mer i våra Användarvillkor [här].

Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Jenny Lindvall. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 22 38

E-post
jenny.lindvall@boklok.se

Bank och Mäklare

I det här projektet samarbetar vi med och Svensk Fastighetsförmedling och Nordea i Skellefteå med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling på 0910-141 00 eller besök deras bobutiken på Stationsgatan 7, Skellefteå.

Har du frågor om bolån? Kontakta Jan Holmgren på tel 010-156 45 35 eller på e-post jan.holmgren@nordea.se.

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.