Lägenheter

Skövde, Anjou

Slutsålt!

Hej Skövde!

Nu kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Inflyttningsklart!

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 995 000 kr

53 kvm

Avgift: fr. 2 915 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 2 st lediga)

3 rum

fr. 1 325 000 kr

69 kvm

Avgift: fr. 3 795 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 22 st lediga)

4 rum

fr. 1 495 000 kr

81 kvm

Avgift: fr. 4 455 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 10 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på.

Natur runt knuten

Kvarteren i Trädgårdsstaden ska bestå av småskaliga enfamiljs- och flerfamiljshus som ligger utmed de snirkliga gatorna. Inspirationen till stadsdelen kommer från den ”klassiska trädgårdsstaden”. Här bor man i nybyggt och tryggt med naturen och parker alldeles runt knuten. Totalt är det cirka 1200 nya hem som ska byggas i stadsdelen. Idag finns det ett hundratal hushåll i lantliga Horsås. Här finns också Lassagården som består av bostäder och ett krukmakeri. På sommarhalvåret kan man ta en fika i caféet, eller varför inte utmana sina vänner i minigolf?

Nära allt det viktiga

BoKlok Anjou ligger i Trädgårdsstaden - en helt ny stadsdel cirka fem kilometer norr om centrala Skövde.

Här bor du med närhet till allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur och parker. Förutom bostäder så etableras även ett nytt handelsområde öster om Östra leden med både stora och små aktörer.

I stadsdelen finns en förskola och under 2018 öppnas en grundskola med årskurs F-6. För den som är hästintresserad finns det en ridskola i närområdet.

Stadspulsen hittar du i centrala Skövde där det finns gott om restauranger, uteliv, kultur, shopping och nöjen.

Här kan du bo för 3 994 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån. Månadsavgiften i boendekostnadskalkylen är en cirkaavgift och kan komma att justeras marginellt. Men den är så pass noggrann att du kan börja planera ditt bostadsköp redan nu.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

2 rum, 53 kvm 995 000 kr
Kontantinsats (15 %) 149 250 kr
Lån (85 %) 845 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 079 kr
Månadsavgift till föreningen 2 915 kr
Boendekostnad per månad* 3 994 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår TV (basutbud), värme, vatten, sophantering och parkering. Kostnad för bredband, telefoni, hushållsel och amortering tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,05 %, 2-årsränta på 2,08 % och 5-årsränta på 2,43 %, per 2016-10-12. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och FTX-aggregat gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta område är 76-78 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken och Svensk Fastighetsförmedling i Skövde med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Anna Gustavsson på tel 0500-49 39 74 eller på e-post angu37@handelsbanken.se.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Martin Belina på tel 0500-44 55 31.

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.