Lägenheter

Göteborg, Ekeberg

Slutsålt!

Hej Göteborgs klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning vintern 2018/2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 695 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 782 kr/mån

se stäng alla 1:or (0 av 12 st lediga)

2 rum

fr. 995 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 162 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 20 st lediga)

3 rum

fr. 1 545 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 141 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 895 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 887 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 4 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att samtala med sina grannar. Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in.

BoKlok Ekeberg är en del av ett nytt kvarter i Angered Centrum, där man också ska bygga en fin lekplats, miljöhus och mysiga kvartersgator, med småhusbebyggelse.

Natur runt knuten

Här har du naturen runt knuten, med ekskogen som närmsta granne. Strax norr om Angered ligger även Vättlefjälls naturreservat, ett av de största naturområdena i Göteborg. Här kan du kanotpaddla eller fiska i de många sjöarna, vandra längs Bohusleden och Vättlefjällsleden och njuta av det vackra, kuperade landskapet.

Nära allt det viktiga

I BoKlok Ekeberg har du nära till allt det där som är viktigt - vacker natur med ekskogen tätt intill, och bara 5 minuters promenad till Angered centrum med ett brett serviceutbud och goda kommunikationer. 

I Angered centrum finns allt som behövs för en bekväm vardag, vårdcentral, apotek, bank, butiker, café, kulturutbud, och nya Angered Arena, en stor bad- sport och ishall. I närområdet finns också flera förskolor, skolor, idrottshallar och det nya närsjukhuset.

På bara 15 minuter med bil eller 20 minuter med spårvagn når du Göteborg centrum.

Därför säljer vi med pristaksklausul

För att undvika spekulationsköp av BoKlok lägenheter, har vi i attraktiva områden infört en begränsning av försäljningspriset de första två åren. Det tillåtna försäljningspriset motsvarar den insats du betalar, men räknas upp årligen, baserat på konsumentprisindex och eventuella värdehöjande förbättringar du gjort i lägenheten. Du kan få mer information om detta av kundansvarig.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med SBAB och ERA Västsvenska Fastighetsbyrån i Göteborg med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Eva-Lisa Andersson på SBAB Bank på tel 0771-45 30 40 eller på e-post eva-lisa.andersson@sbab.se.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Alexander Vasic på tel 0735-14 55 22 eller på e-post alexander.vasic@erasweden.com eller Gabriella Reif Beyer på tel 072-322 13 02 eller e-post gabriella.reif@erasweden.com.

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.