Parhus & Radhus

Göteborg, Höstvinden

Slutsålt!

Hej Göteborgs klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda par- och radhusen, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande park och natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Inflyttning hösten 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla radhus i området

5 rum

fr. 1 995 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 878 kr/mån

se stäng alla Radhus (0 av 36 st lediga)

Alla parhus i området

5 rum

fr. 2 395 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 878 kr/mån

se stäng alla Parhus (0 av 2 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Här har du stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga kvarter där barnen kan leka och vuxna njuta av en fika på uteplatsen utan bilars oväsen.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Höstvinden kommer att ligga på ett högt, lugnt och skönt läge med Sjumilaparken alldeles runt knuten. Biskopsgården är en grön och skön stadsdel som erbjuder ett aktivt liv för den som vill röra sig i det fria med stora friluftsområden. I närheten av området ligger det stora naturområdet Svarte mosse, där du kan jogga, promenera eller spana in Stora Vette fornborg med ungarna.

Nära allt det viktiga

Här bor du bra om du vill kombinera allt det där som är viktigt – du har naturen runt ena knuten och en högst levande storstad runt den andra. På bara 15 minuter med bil eller 30 minuter med spårvagn eller cykel når du storstadspulsen i Göteborg.

Alldeles i närheten finns dagis och skola. Dessutom byggs det nu en förskola nära Sjumilaparken, med sex avdelningar och plats för cirka 100 barn.

Vid Friskväderstorget – ett av tre stora torg i stadsdelen - finns bland annat matbutik,
vårdcentral och pizzeria. Här ligger också aktivitetshuset Sjumilahallen där kultur och idrott möts. Här arrangeras bland annat konserter och idrottsturneringar för både stora som små.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Därför säljer vi med pristaksklausul

För att undvika spekulationsköp av BoKlok lägenheter, har vi i attraktiva områden infört en begränsning av försäljningspriset de första två åren. Det tillåtna försäljningspriset motsvarar den insats du betalar, men räknas upp årligen, baserat på konsumentprisindex och eventuella värdehöjande förbättringar du gjort i lägenheten. Du kan få mer information om detta av kundansvarig.

Mäklare & Bank

I det här projektet samarbetar vi med SBAB och ERA Västsvenska Fastighetsbyrån i Göteborg med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Alexander Vasic på tel 0735-14 55 22 eller på e-post alexander.vasic@erasweden.com.

Har du frågor om bolån? Kontakta Eva-Lisa Andersson på SBAB Bank på tel 0771-45 30 40 eller e-post eva-lisa.andersson@sbab.se

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.