Lägenheter

Vänersborg, Landeriet

Kundkväll!
Anmäl ditt intresse

Hej Vänersborg!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur och skvalpande vatten. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning våren 2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Välkommen på kundkväll!

Är allting solklart inför säljstarten? På vår kundkväll får du svar på alla dina kloka frågor om hur det går till att köpa bostad av oss - från säljstart tills vi skriver kontrakt, och vidare tills du får nycklarna till ditt framtida hem.

På plats finns både bank och mäklare med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

När? Tisdagen den 27 mars kl 18.00
Var? Quality Hotel Vänersborg - Nabbensbergsvägen 2 i Vänersborg

Vi vill gärna att du föranmäler dig så vet vi hur många koppar kaffe som ska bryggas. Skicka ett mejl till kontakt@boklok.se med ditt namn och antal personer som kommer och skriv ”Kundkväll BoKlok Landeriet” i ämnesraden.

Bostäder och priser

Här kan du se de 24 kloka lägenheter vi bygger i Vänersborg. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan. Det ingår även en parkeringsplats per lägenhet och hiss finns så klart!

Kika i listan nedan och välj ut din favorit innan säljstarten. Anmäl sedan ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om vad som händer fram till säljstarten lördagen den 7 april på IKEA Uddevalla!

Läs mer om hur du köper en bostad av oss!

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 995 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 209 kr/mån

se stäng alla 2:or (8 av 8 st lediga)

3 rum

fr. 1 295 000 kr

73 kvm

Avgift: fr. 4 258 kr/mån

se stäng alla 3:or (8 av 8 st lediga)

4 rum

fr. 1 495 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 958 kr/mån

se stäng alla 4:or (8 av 8 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

På Holmängen i utkanten av Vänersborg växer en ny stadsdel fram – Holmängs Hage – på perfekt läge där staden möter landet. Trots att stadspulsen ligger ett stenkast bort bor du med naturen och vattnet alldeles runt knuten. Med Göta älv precis bredvid, Ekopark Halle-Hunneberg åt öster och ett rikt föreningsliv – är det perfekt för dig som vill leva aktivt.

Vänersborg ligger vackert beläget med åtskilliga mil av Vänerkust och Göta älv. Med tio mil kust är det lätt att hitta ett ställe för att ta sig ett dopp, eller ett ställe att hitta fiskelyckan på och hoppas på napp.

Nära allt det viktiga

I Holmängs Hage bor du med gångavstånd till allt du behöver dagligen – mataffär, skola och kommunikationer. Stadsdelen ligger i utkanten av Vänersborg inramat av bostadsområdet vid Björkholmsgatan, Kyrkängens koloniområde, Östra vägen och Göta älv.

Vänersborg – regionhuvudstaden i Västra Götaland – ligger på perfekt pendlarläge med närhet till både Trollhättan och Göteborg. Cirka 20 minuter tar det till Trollhättan med bil, och till Göteborg tar det cirka en timme. För den som önskar åka mer klimatsmart finns det också utmärka kommunikationer.

Lär mer om Holmängs Hage och visionen på holmangshage.se.

Här kan du bo för 4 271 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

2 rum, 55 kvm 995 000 kr
Kontantinsats (15 %) 149 250 kr
Lån (85 %) 845 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 062 kr
Månadsavgift till föreningen 3 209 kr
Boendekostnad per månad* 4 271 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten och parkering. Amortering och hushållsel tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,07 %, 2-årsränta på 2,07 % och 5-årsränta på 2,32 %, per 2018-03-12. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 73,3 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om allt som händer i projektet, och påminner dig i god tid innan säljstarten.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Ove Lundqvist. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 20 90

E-post
ove.lundqvist@boklok.se

Ladda ner material här

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.