Lägenheter

Uddevalla, Rimfrosten

Slutsålt!

Hej Uddevallas klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda lägenheter, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Inflyttning våren 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 1 145 000 kr

53 kvm

Avgift: fr. 3 003 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 4 st lediga)

3 rum

fr. 1 545 000 kr

69 kvm

Avgift: fr. 3 910 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 8 st lediga)

4 rum

fr. 1 745 000 kr

81 kvm

Avgift: fr. 4 590 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 8 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan och slutligen om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Rimfrosten kommer att ligga i trygga kvarter i befintligt villaområde på Fasseröd, i norra delen av Uddevalla. Här bor man med naturen alldeles runt knuten och det finns goda möjligheter till rekreation och fritidsaktiviteter. En picknick med familjen i det fria, eller en uppiggande promenad på en av de många vandringsleder som finns? Oavsett vad - så finns här något för alla.

Uddevalla - hjärtat i Bohuslän - erbjuder även slingrande kust och är rik på vackra vyer och frisk luft. Naturområden med badplatser, fiskesjöar, vandringsleder och preparerade skidspår finns det gott om.

Nära allt det viktiga

Här bor man bekvämt med närhet till allt du behöver dagligen. I närområdet finns både förskola och skola, och ca 2 km bort finns bland annat matbutik, apotek, bibliotek och folktandvård -  och det hittar du i Dalabergs centrum. Letar du dig ett par kilometer söderut, till området Skogslyckan, finns här också en matbutik men även vårdcentral och BVC.

BoKlok Rimfrosten kommer att ligga ca 4 km norr om centrala Uddevalla, och enklast tar du dig till de centrala delarna med busslinje 3 - på bara 12 min, eller på cykel - på bara 13 min.

I Uddevalla finns stora möjlighet att delta i frågor gällande idrott, kultur, friluftsliv, politik, umgänge, språk och mycket annat. Kultur- och föreningsliv är något man värnar om.

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken och Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Anna Olausson på tel 0522-65 68 17, e-post anos04@handelsbanken.se, eller Anna Utberg på tel 0522-65 68 02, e-post anut03@handelsbanken.se.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Anna Ståhle på tel 0522-64 66 85, mobil 0732-74 75 45, eller på e-post anna.stahle@svenskfast.se.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!