Lägenheter

Veberöd, Annelund

Vi säljer
för fullt!

Hej Veberöds klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 28 kloka lägenheter vi bygger i Veberöd pågår för fullt. Ettor, tvåor, treor och fyror - med egen balkong eller altan med grästäppa. Till varje lägenhet ingår även en parkeringsplats och till vissa bostäder finns även hiss!

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan kundansvarig Malin Sloan på tel 010-449 23 31 eller på e-post malin.sloan@boklok.se för mer information eller för att anmäla ditt intresse.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 625 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 770 kr/mån

se stäng alla 1:or (0 av 2 st lediga)

2 rum

fr. 895 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 122 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 4 st lediga)

3 rum

fr. 1 225 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 110 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 385 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 847 kr/mån

se stäng alla 4:or (1 av 10 st ledig)

Vardagsintegration, ja tack

Enligt Bosättningslagen ska alla kommuner dela ansvaret för mottagandet av nyanlända, för att ge personer med uppehållstillstånd en bättre möjlighet till etablering i samhället.

I detta projekt har tre lägenheter sålts till Lunds kommun, som i sin tur ska hyra ut bostäderna. Det tycker vi är en jättebra idé. För föreningen innebär det ingen ekonomisk skillnad då lägenheterna upplåts som bostadsrätter, precis som övriga lägenheter i projektet.

Lunds kommun har köpt följande lägenheter: A42S, B42RG och C32R

Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Annelund kommer att ligga i ett nytt bostadsområde i sydvästra delen av Veberöd, där det gamla tegelbruket en gång låg. Härifrån har du fin utsikt över Romeleklint som är en av Romeleåsens högsta punkter och samtidigt nära till badplatser vid Vombsjön och Sövdesjön. I området planeras också parker med lek, och bara ett par kilometer bort finner du en vacker golfbana, Romeleåsens GK.

Nära allt det viktiga

Från BoKlok Annelund har du promenadavstånd till Veberöd centrum. Här finns mataffärer, vårdcentral, apotek samt för- och grundskola upp till nionde klass. Veberöd har ett aktivt företags- och föreningsliv med t.ex. fotboll, handboll, scoutkår, badminton och tennis, samt ett utomhusbad som är väldigt uppskattat på sommaren. 

Bussresan från Veberöd C till Lund C tar ca 35 min och avgår regelbundet. Närmaste ort med bredare serviceutbud är Dalby dit bussresan tar ca 15 min. Med bil tar man sig till Lund eller Staffanstorp på ca 20 min och till Malmö på drygt 30 min.

 

 

Här kan du bo för 2 450 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

1 rum, 31 kvm 625 000 kr
Kontantinsats (15 %) 93 750 kr
Lån (85 %) 531 250 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 680 kr
Månadsavgift till föreningen 1 770 kr
Boendekostnad per månad* 2 450 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, sophämtning och en parkeringsplats. Amortering och hushållsel tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,05 %, 2-årsränta på 2,08 % och 5-årsränta på 2,45 %, per 2017-03-27. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 45 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Malin Sloan. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 23 31

E-post
malin.sloan@boklok.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken i Veberöd och Fastighetsbyrån i Lund, som tagit fram förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Joachim Resare på tel 046-16 32 82 eller på e-post jore02@handelsbanken.se

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Rickard Saltin
på tel 070-321 75 57 eller på e-post rickard.saltin@fastighetsbyran.se

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.