Radhus

Södra Sandby, Granen

Slutsålt!

Hej Södra Sandbys klokaste!

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt hus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt!

Alla radhus i området

5 rum

fr. 1 945 000 kr

117 kvm

Avgift: fr. 4 728 kr/mån

se stäng alla Radhus (0 av 22 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla bostäder likadana?

Små skillnader kan förekomma, som du ser i objektslistan.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Granen ligger i ett nytt bostadsområde i Södra Sandby som heter Norreholm som ligger i nordöstra delen av byn. Södra Sandby ligger ca 9 km öster om Lund stad och tillhör Lunds kommun.

För den friluftsintresserade så ligger Skryllegården cirka 3,5 km från Södra Sandby, som är Lunds största natur och friluftsområde. Här finner du ett utbud av motionsspår, fiske, gym, grillplatser, barnaktiviteter och Naturum. Här finns något för alla!

 

Nära allt det viktiga

Här har har du närhet till allt du behöver dagligen. Här finns flera förskolor och skolor. Det planeras även för en ny förskola i området. I centrum finns ett litet affärcentra med matbutiker, fik, frisör, blomsterbutik och inredning/presentbutik. I Södra Sandby finns fotbollsklubb, tennisklubb, friidrott, jujutsu och träningscenter.

Med bil tar man sig till Lund på ca 10 min och till Malmö på drygt 20 min. Regionbuss 166 tar dig till Lund C på cirka 30 min.

Här kan du bo för 8 580 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Driftskostnaden i uträkningen består av värme, vatten, hushållsel och sophämtning.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

5 rum, 117 kvm 1 945 000 kr
Kontantinsats (15 %) 291 750 kr
Lån (85 %) 1 653 250 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 2 102 kr
Driftkostnad 1 750 kr
Månadsavgift till föreningen 4 728 kr
Boendekostnad per månad* 8 580 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I driftkostnaden ingår vatten, värme, hushållsel och sophämtning. Amortering tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,04 %, 2-årsränta på 2,08 % och 5-årsränta på 2,42 %, per 2017-04-21.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 37 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken och Svensk Fastighetsförmedling i Lund, som har tagit fram förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Lena Lundsgård på tel 046-19 54 39 eller på e-post leha07@handelsbanken.se

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Mikael Haraldsson på tel 046-540 34 42 eller på e-post mikael.haraldsson@svenskfast.se

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.