Lägenheter

Trelleborg, Granlunden

Slutsålt!

Hej Trelleborgs klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning våren/sommaren 2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är alla lägenheter sålda, men snart kommer fler kloka lägenheter i Trelleborgs Kommun. Vi planerar även för 33 lägenheter i charmiga Skegrie och du kan anmäla ditt intresse redan nu. Läs mer på BoKlok Landskapet

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 995 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 080 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 4 st lediga)

3 rum

fr. 1 345 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 032 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 10 st lediga)

4 rum

fr. 1 495 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 760 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 12 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Granlunden ligger naturskönt i Östervång, i norra Trelleborg - mitt emellan befintlig bebyggelse av villor och öppna landskap. I området finns bl.a. den vackra Östervångsparken, en symmetrisk formträdgård med motionsspår och en modern tillgänglighetsanpassad lekplats.

I området finns goda möjligheter att utöva olika typer av sporter, med både Vångavallen och multiarenan Söderslättshallen på promenadavstånd.

I Trelleborg finns flera fina naturområden och campingplatser och man har nära till Östersjöns vågor och långa vita sandstränder. Kommunen bjuder på totalt 9 allmänna badplatser samt mysiga småbåtshamnar vid Smygehamn, Gislövs Läge och Skåre Hamn.

Nära allt det viktiga

I närområdet finns mataffär, idrottsplats, sporthall och lasarett. Här finns också förskola och skola, Lillevångsskolan (F-4) och Vannhögskolan (åk 5-9).

Trelleborg centrum erbjuder ett brett utbud av både kommersiell och offentlig service med bl.a. bibliotek, museum, konsthall och badhus. Närmsta busshållplats är 600 m från bostaden och resan till Trelleborg C tar endast 5 min. Med cykel tar du dig till Trelleborg C på 7 min.

Här kan du bo för 4 141 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och sophämtning. Kostnad för amortering, TV, bredband och hushållsel tillkommer.

2 rum, 55 kvm 995 000 kr
Kontantinsats (15 %) 149 250 kr
Lån (85 %) 845 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1 061 kr
Månadsavgift till föreningen 3 080 kr
Boendekostnad per månad* 4 141 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, brf-tillägg, värme, vatten, sophantering och en parkeringsplats. Kostnad för amortering, TV, bredband och hushållsel tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,05 %, 2-årsränta på 2,05 % och 5-årsränta på 2,35 %, per 2017-10-24. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida. 

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 60 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk Fastighetsförmedling i Trelleborg med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? 
Kontakta Karl-Fredrik Wahn på tel 0709-23 38 83 eller på e-post 
karlfredrik.wahn@svenskfast.se 

Du kan också kontakta Carolin Svensson på tel 0708-67 70 08 eller på e-post 
carolin.svensson@svenskfast.se

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.