Lägenheter

Svedala, Åkerbruket

Slutsålt!

Hej Svedalas klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda lägenheter, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning våren 2017.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 840 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 150 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 4 st lediga)

3 rum

fr. 1 085 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 100 kr/mån

Uteplats

se stäng alla 3:or (0 av 16 st lediga)

4 rum

fr. 1 265 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 850 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 12 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Åkerbruket kommer att ligga i de södra delarna av Svedala, med naturen runt knuten. I närheten finner du strövområden, golfbanor, lekplatser och ett populärt utomhusbad. Ca 10 min med bil når du flera natur- och rekreationsområden bland annat Törringelund och Bokskogen.

Nära allt det viktiga

Det är gångavstånd till Svedala Centrum - med allt du behöver dagligen - butiker, bibliotek och vårdcentral.

I närheten av området finns flera förskolor och skolor, och dessutom flera idrottsplatser och idrottshallar, och tennis- och bowlinghall.

Bra pendlingsmöjligheter, endast 15 min med pendeltåg till Malmö.

Här kan du bo för 3 784 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån. 

2 rum, 55 kvm 840 000 kr
Kontantinsats (15 %) 126 000 kr
Lån (85 %) 714 000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 634 kr
Månadsavgift till föreningen 3 150 kr
Boendekostnad per månad* 3 784 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Detta ingår i boendekostnaden

I månadsavgiften ingår vatten, värme, parkering och grundutbud av TV-kanaler. Kostnad för hushållsel, internet och telefoni tillkommer. Kostnad för extra kallförråd i separat byggnad tillkommer och fördelas enligt separat kölista. Kostnad för förråd är ca 125 kr/mån.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 1,37 %, 2-årsränta på 1,45 % och 5-årsränta på 1,75 %, per 2015-10-28. Ränteerbjudande från Swedbank i Svedala.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Tänk om avgiften chockhöjs?

Plötsliga renoveringar som höjer avgiften hör äldre hus till. Nybyggt är tryggare, men en höjd ränta kan påverka något. 

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 77 kWh/kvm/år. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra. Detta hus har gas som uppvärmning.

Läs mer hos Boverket

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok.

  • Förtur vid turordningsdragningen 
  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, brandvarnare och brandfilt som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in.

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Samarbeten och erbjudanden

I det här projektet samarbetar vi med Swedbank i Svedala och Fastighetsbyrån i Svedala. För dig som behöver hjälp att sälja din nuvarande bostad, kontakta mäklare Jeanette Levin på tel 0709-91 87 07 alt. jeanette.levin@fastighetsbyran.se  eller mäklare Mattias Widgren på tel 0709-91 87 01 alt. mattias.widgren@fastighetsbyrån.se

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Användaruppgifter till din personliga Hemma Bäst! sida får du av oss och tidpunkten för detta kan variera beroende på vilken av våra bostäder du ska flytta till. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hålla hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.