Radhus

Malmö, Drakflygaren

Anmäl ditt intresse!

Hej Malmös klokaste!

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt hus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning Hösten 2019

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Snart är priserna för våra kloka radhus i Malmö uträknade och satta. Vi planerar att bygga totalt 23 bostadsrätter vid Bulltoftaparken i Riseberga. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för sovrummen. Alla hus har en egen trädgård att forma och påta i, och såklart en egen parkeringsplats.

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om vad som händer fram till säljstarten våren/sommaren 2018!

Läs mer om hur du köper en bostad av oss!

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

117 kvm - så här ser de ut inuti. Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Husen är smarta och välplanerade men ändå flexibla, vilket gör att de passar många ske

den i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården. Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns större grönområden nära tillhands.

Natur runt knuten

Precis intill husen i BoKlok Drakflygaren ligger Bulltofta Rekreationsområde, som tidigare varit en flygplats. Idag består det stora området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar, med ett rikt djur- och växtliv. Här finns också en traditionell park, koloni- och odlingslotter och rika möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter.

Läs gärna mer om Bulltofta Rekretationsområde på Malmö Stads hemsida.

 

Nära allt det viktiga

Här har du nära till allt du behöver dagligen! Områdets centrala placering erbjuder både service och goda kommunikationer. I närområdet finns matbutik, restauranger och bank.
Det är i dagsläget 500m till närmsta förskola och 900m till grundskola (F-9). Det kommer även byggas en helt ny förskola i direkt anslutning till tomten.
Det är endast 300m till busshållplatsen och bussen tar ca 20 min till Malmö C, med frekventa avgångar. I området finns bra cykelbanor och man har nära till påfarten för inre ringvägen, vilket även möjliggör en smidig bilpendling.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Sluta retas. När vet jag om jag får köpa?

Vi drar en turordningslista vid säljstart. Håll tummarna!

Känns det intressant?

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om allt som händer i projektet, och påminner dig i god tid innan säljstarten.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Malin Sloan. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 23 31

E-post
malin.sloan@boklok.se

Ladda ner material här

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.