Lägenheter, Parhus & Radhus

Ystad, Havsbrisen

Slutsålt!

Hej Ystads klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda par- och radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning är från hösten 2016.

I området bygger vi även kloka lägenheter.
Läs mer om dem här.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla radhus i området

4 rum

fr. 1 745 000 kr

108 kvm

Avgift: fr. 4 500 kr/mån

Uteplats

se stäng alla Radhus (0 av 5 st lediga)

Alla lägenheter i området

4 rum

fr. 1 775 000 kr

108 kvm

Avgift: fr. 4 500 kr/mån

Uteplats

se stäng alla 4:or (0 av 1 st lediga)

Alla parhus i området

4 rum

fr. 1 775 000 kr

108 kvm

Avgift: fr. 4 500 kr/mån

Uteplats

se stäng alla Parhus (0 av 11 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

108 kvm - Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga nere där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig där uppe. Extra högt till tak och stora fönster mot trädgården hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stora nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Med hjälp av de stora fönstren mot trädgården och takfönstret i trappan, har vi lyckats få radhuset att riktigt flöda av ljus. Det är annars ett vanligt missförstånd, att radhus skulle vara mörkare. Planlösningen bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata, både inomhus och utomhus. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet.

För att inte tala om modern teknik. Med den fiffiga teveväggen i vardagsrummet hittar både tv:n och datorn sina naturliga platser i hemmet.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Är alla likadana?

Nästan. Gavelradhusen har två extra fönster, antingen i badrummen på bägge våningarna, eller vid diskbänken och i mellansovrummet.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Lätt att hitta fikasällskap och lekkompisar i kvarteret. Och lika lätt att hitta en avskild solplätt i trädgården.

Häckar skyddar och ramar in din egen del, samtidigt som det finns gemensamma ytor där barnen kan stoja.

Natur runt knuten

BoKlok Havsbrisen ligger beläget i Västra Sjöstaden, Ystad kommun. Med utsikt över det öppna landskapet och närhet till havet. Här erbjuds fina lekplatser och en härlig natur. Badplatserna är många, likaså utflyktsmålen.

Avståndet till centrala Ystad är cirka 2,5 km, till stationen cirka 3 km.

Nära allt det viktiga

BoKlok Havsbrisen ligger med närhet till centrala Ystad - med allt du behöver dagligen såsom service, livsmedelsaffärer, restauranger, skola och förskola. I området planerar man att bygga skola och förskola.

Goda kommunikationsmöjligheter - avstånd till centrala Ystad ca 2,5 km och till stationen ca 3 km. Det tar ca 15 minuter med cykel in till centrum och stadsbussen går ofta. Ystad stad erbjuder flera olika fritidsaktiviteter med flertalet fritidsanläggningar.

 

 

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Broschyr som pdf

Här kan du ladda ner en pdf.

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok.

  • Förtur vid turordningsdragningen 
  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, brandvarnare och brandfilt som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in.

Är du inte IKEA FAMILY medlem?  Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Användaruppgifter till din personliga Hemma Bäst! sida får du av oss och tidpunkten för detta kan variera beroende på vilken av våra bostäder du ska flytta till. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hålla hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.