Lägenheter

Svedala, Plogen

Endast en lägenhet kvar!

Hej Svedalas klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda lägenheter, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning sommaren 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Nu finns det endast en etta kvar på 31 kvm! Läs mer och se bilder genom att klicka på den lediga lägenheten i listan nedan. Om du vill veta mer eller anmäla ditt intresse kontakta kundansvarig Malin Sloan på tel 010-449 23 31 eller på e-post malin.sloan@boklok.se 

Vänta inte, det är först till kvarn som gäller. 

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 645 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 783 kr/mån

se stäng alla 1:or (0 av 4 st lediga)

2 rum

fr. 895 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 163 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 12 st lediga)

3 rum

fr. 1 245 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 140 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 8 st lediga)

4 rum

fr. 1 375 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 888 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 8 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Plogen kommer att ligga i de södra delarna av Svedala, med naturen runt knuten. I närheten finner du strövområden, golfbanor, lekplatser och ett populärt utomhusbad. Ca 10 min med bil når du flera natur- och rekreationsområden bland annat Törringelund och Bokskogen.

Nära allt det viktiga

Det är gångavstånd till Svedala Centrum - med allt du behöver dagligen - butiker, bibliotek och vårdcentral.

I närheten av området finns flera förskolor och skolor, och dessutom flera idrottsplatser och idrottshallar, och tennis- och bowlinghall.

Bra pendlingsmöjligheter, endast 15 min med pendeltåg till Malmö.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken och Fastighetsbyrån i Svedala med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Johan Frick på tel 040-36 85 65 eller på e-post
jofr13@handelsbanken.se

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Mattias Widgren på tel 0709-91 87 01 alt. mattias.widgren@fastighetsbyran.se

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.