Lägenheter

Ystad, Sjöstaden

Slutsålt!

Hej Ystads klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda lägenheter, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten 2017.


Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 895 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 180 kr/mån

Uteplats

se stäng alla 2:or (0 av 11 st lediga)

3 rum

fr. 1 195 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 160 kr/mån

Uteplats

se stäng alla 3:or (0 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 365 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 910 kr/mån

Uteplats

se stäng alla 4:or (0 av 7 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Sjöstaden ligger beläget i Västra Sjöstaden, Ystad kommun. Med utsikt över det öppna landskapet och närhet till havet. Här erbjuds fina lekplatser och en härlig natur. Badplatserna är många, likaså utflyktsmålen.

Avståndet till centrala Ystad är cirka 2,5 km, till stationen cirka 3 km.

Nära allt det viktiga

BoKlok Sjöstaden ligger med närhet till centrala Ystad - med allt du behöver dagligen såsom service, livsmedelsaffärer, restauranger, skola och förskola. I området planerar man att bygga skola och förskola.

Goda kommunikationsmöjligheter - avstånd till centrala Ystad ca 2,5 km och till stationen ca 3 km. Det tar ca 15 minuter med cykel in till centrum och stadsbussen går ofta. Ystad stad erbjuder flera olika fritidsaktiviteter med flertalet fritidsanläggningar.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Samarbeten och erbjudanden

I det här projektet samarbetar vi med Fastighetsbyrån och Skurups Sparbank. Se våra kloka kunderbjudande från både mäklare och bank. Har du några frågor kontakta gärna Sabina Hansson Ohlsson på 0411- 53 67 20 eller på
sabina.hansson-ohlsson@skurupssparbank.se eller Susanne Svensson på 0411- 53 67 10 eller på susanne.svensson@skurupssparbank.se.

För dig som behöver hjälp att sälja din nuvarande bostad, kontakta mäklare Louise Järvstedt på tel 0734-24 53 53 eller louise.jarvstedt@fastighetsbyran.se

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Användaruppgifter till din personliga Hemma Bäst! sida får du av oss och tidpunkten för detta kan variera beroende på vilken av våra bostäder du ska flytta till. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hålla hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.