Lägenheter

Ystad, Sjöstaden

Slutsålt!

Hej Ystads klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda lägenheter, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning hösten 2017.


Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 895 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 180 kr/mån

Uteplats

se stäng alla 2:or (0 av 11 st lediga)

3 rum

fr. 1 195 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 160 kr/mån

Uteplats

se stäng alla 3:or (0 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 365 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 910 kr/mån

Uteplats

se stäng alla 4:or (0 av 7 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Sjöstaden ligger beläget i Västra Sjöstaden, Ystad kommun. Med utsikt över det öppna landskapet och närhet till havet. Här erbjuds fina lekplatser och en härlig natur. Badplatserna är många, likaså utflyktsmålen.

Avståndet till centrala Ystad är cirka 2,5 km, till stationen cirka 3 km.

Nära allt det viktiga

BoKlok Sjöstaden ligger med närhet till centrala Ystad - med allt du behöver dagligen såsom service, livsmedelsaffärer, restauranger, skola och förskola. I området planerar man att bygga skola och förskola.

Goda kommunikationsmöjligheter - avstånd till centrala Ystad ca 2,5 km och till stationen ca 3 km. Det tar ca 15 minuter med cykel in till centrum och stadsbussen går ofta. Ystad stad erbjuder flera olika fritidsaktiviteter med flertalet fritidsanläggningar.

Här kan du bo för 3 942 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

2 rum, 55 kvm 895 000 kr
Kontantinsats (15 %) 134 250 kr
Lån (85 %) 760 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 762 kr
Månadsavgift till föreningen 3 180 kr
Boendekostnad per månad* 3 942 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Detta ingår i boendekostnaden

I månadsavgiften ingår vatten, värme och grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften, klokt va! Till föreningen finns det parkeringsplatser att hyra för ca 125 kr/månad och förråd från ca 125 kr/månad. Amortering och hushållsel tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 1,35 %, 2-årsränta på 1,6 % och 5-årsränta på 2,2 %, per 2016-03-16. Ränteerbjudande från Skurups Sparbank.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

 

Svårt att jämföra? Titta här!

Tänk om avgiften chockhöjs?

Plötsliga renoveringar som höjer avgiften hör äldre hus till. Nybyggt är tryggare, men en höjd ränta kan påverka något. 

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och FTX-aggregat gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 72 kWh/kvm/år. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra. Detta hus har fjärrvärme.

Läs mer hos Boverket

Samarbeten och erbjudanden

I det här projektet samarbetar vi med Fastighetsbyrån och Skurups Sparbank. Se våra kloka kunderbjudande från både mäklare och bank. Har du några frågor kontakta gärna Sabina Hansson Ohlsson på 0411- 53 67 20 eller på
sabina.hansson-ohlsson@skurupssparbank.se eller Susanne Svensson på 0411- 53 67 10 eller på susanne.svensson@skurupssparbank.se.

För dig som behöver hjälp att sälja din nuvarande bostad, kontakta mäklare Louise Järvstedt på tel 0734-24 53 53 eller louise.jarvstedt@fastighetsbyran.se

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Användaruppgifter till din personliga Hemma Bäst! sida får du av oss och tidpunkten för detta kan variera beroende på vilken av våra bostäder du ska flytta till. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hålla hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.