Lägenheter

Höganäs, Svalan

Ring för visning!

Hej Höganäs klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning oktober 2016.

Visste du att vi bygger kloka rad- och parhus i havsnära Viken?
Försäljning pågår för fullt!
Titta närmare här

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen i Höganäs är i full gång, och det finns lediga lägenheter. Här kan du se de 28 lägenheter vi planerar att bygga. Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats. Hiss finns! Nybyggt, lättskött och bekvämt boende. Välj mellan 2.or, 3:or och 4:or.

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta kundansvarig Malin Sloan på 010-449 23 31 eller på malin.sloan@boklok.se för mer information eller anmäl ditt intresse.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 875 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 200 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 12 st lediga)

3 rum

fr. 1 095 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 200 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 275 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 5 000 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 4 st lediga)

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng
Prev
Next

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

I norra delen av Höganäs ligger trivsamma BoKlok Svalan. På gångavstånd hittar du centrum och med en liten cykeltur hittar du hamn, hav och bad.

Nära allt det viktiga

Svalan ligger ca 700 meter norr om centrala Höganäs och en cykeltur ifrån havet, vilket erbjuder en fin utsikt.

Mataffär finns precis runt knuten och centrum ligger en kort gångtur bort.

Här kan du bo för 3 991 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån. 

2 rum, 55 kvm 875 000 kr
Kontantinsats (15 %) 131 250 kr
Lån (85 %) 743 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 791 kr
Månadsavgift till föreningen 3 200 kr
Boendekostnad per månad* 3 991 kr
*Detta ingår
*Detta ingår

Detta ingår i boendekostnaden

I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, soptömning och grundutbud av TV-kanaler . Amortering, hushållsel, parkering och bredband tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 1,67%, 2-årsränta på 1,75% och 5-årsränta på 2,05%, per 2015-09-17. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Tänk om avgiften chockhöjs?

Plötsliga renoveringar som höjer avgiften hör äldre hus till. Nybyggt är tryggare, men en höjd ränta kan påverka något. 

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och FTX-aggregat gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 78 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra. Detta hus har fjärrvärme.

Läs mer hos Boverket

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok.

  • Förtur vid turordningsdragningen 
  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, brandvarnare och brandfilt som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in.

Är du inte IKEA FAMILY medlem?  Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Malin Sloan. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 23 31

E-post
malin.sloan@boklok.se

Samarbeten och erbjudanden

I det här projektet samarbetar vi med Fastighetsbyrån i Höganäs. För dig som behöver hjälp att sälja din nuvarande bostad, kontakta mäklare Jenny Kjellsdotter på tel 070-928 65 69 eller jenny.kjellsdotter@fastighetsbyran.se eller mäklare Patric Eklund på tel 070-928 65 98 eller patric.eklund@fastighetsbyran.se

Broschyr som pdf

Anmäler du ditt intresse för området får du en tryckt broschyr. Här kan du ladda ner en pdf så länge.

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Användaruppgifter till din personliga Hemma Bäst! sida får du av oss och tidpunkten för detta kan variera beroende på vilken av våra bostäder du ska flytta till. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hålla hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.