Lägenheter

Höganäs, Svalan

Slutsålt!

Hej Höganäs klokaste!

Nu är de dessvärre slutsålda. Alla dessa välplanerade, nybyggda lägenheter, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära underbar natur. Hade de inte varit det hade du kunnat få det bästa av två världar till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning oktober 2016.

Visste du att vi bygger kloka rad- och parhus i havsnära Viken?
Försäljning pågår för fullt!
Titta närmare här

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är det slutsålt, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 875 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 200 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 12 st lediga)

3 rum

fr. 1 095 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 200 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 12 st lediga)

4 rum

fr. 1 275 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 5 000 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 4 st lediga)

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

Som inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng
Prev
Next

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

I norra delen av Höganäs ligger trivsamma BoKlok Svalan. På gångavstånd hittar du centrum och med en liten cykeltur hittar du hamn, hav och bad.

Nära allt det viktiga

Svalan ligger ca 700 meter norr om centrala Höganäs och en cykeltur ifrån havet, vilket erbjuder en fin utsikt.

Mataffär finns precis runt knuten och centrum ligger en kort gångtur bort.

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Samarbeten och erbjudanden

I det här projektet samarbetar vi med Fastighetsbyrån i Höganäs. För dig som behöver hjälp att sälja din nuvarande bostad, kontakta mäklare Jenny Kjellsdotter på tel 070-928 65 69 eller jenny.kjellsdotter@fastighetsbyran.se eller mäklare Patric Eklund på tel 070-928 65 98 eller patric.eklund@fastighetsbyran.se

Broschyr som pdf

Anmäler du ditt intresse för området får du en tryckt broschyr. Här kan du ladda ner en pdf så länge.

Inget är som väntans tider…

Nu kan du få ta del av inredningsidéer, heminredningsinspiration och smarta tips kring våra BoKlok hem redan innan du köpt din bostad av oss. Användaruppgifter till din personliga Hemma Bäst! sida får du av oss och tidpunkten för detta kan variera beroende på vilken av våra bostäder du ska flytta till. Vår app, Hemma Bäst!, är helt enkelt för bra för att hålla hemlig, så vi valde att släppa en demo-version som alla kan få kika runt i.