Lägenheter

Åhus, Tallskogen

Vi säljer 
för fullt!

Hej Åhus klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning våren/sommaren 2019.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Försäljningen av de 56 kloka lägenheter vi bygger i Åhus pågår för fullt. Ettor, tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong alt. fransk balkong, eller altan med grästäppa i soligt läge. Det ingår även en parkeringsplats till varje lägenhet! 

Kika i listan nedan för att se vilka bostäder som är lediga. Kontakta sedan kundansvarig Malin Sloan på tel 010-449 23 31 eller på malin.sloan@boklok.se för mer information, eller anmäl ditt intresse här på hemsidan.

Intresserad?

Kul! Vår kontaktperson berättar gärna mer.

Anmäl intresse

Alla lägenheter i området

1 rum

fr. 625 000 kr

31 kvm

Avgift: fr. 1 794 kr/mån

se stäng alla 1:or (0 av 2 st lediga)

2 rum

fr. 1 045 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 186 kr/mån

se stäng alla 2:or (1 av 14 st ledig)

3 rum

fr. 1 275 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 171 kr/mån

se stäng alla 3:or (1 av 20 st ledig)

4 rum

fr. 1 475 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 923 kr/mån

se stäng alla 4:or (9 av 20 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar. Bostäderna kommer färdigställas i två olika etapper, som är markerat på kvartersskissen nedan.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Natur runt knuten

BoKlok Tallskogen har fått sitt namn av den omkringliggande tallskogen som står ända inpå knuten. Här kan du andas skogsluft och samtidigt ha nära till både havet och Åhus  centrum. Med cykel når du den populära Täppetstranden på mindre än 10 minuter, en av flera badplatser längs Hanöbuktens 42 kilometer långa kuststräcka, med breda, gnistrande och mjukt kuperade sandstränder.

Den så kallade Ålakusten erbjuder genuina ålafiskemiljöer och sanddynlandskap med tallskog, en fantastisk natur i kombination med en historia som är unik i sitt slag. För den som uppskattar friluftsliv och bad är ett besök vid Ålakusten ett idealiskt val då du både kan vandra och cykla längs vägar i kustlandskapet.

 

 

Nära allt det viktiga

Här har du nära till allt det viktiga. I närområdet finns mataffär, vårdcentral, förskola och skola (F-6). I centrala Åhus, ca 2,5 km bort, finns både kommersiell och offentlig service. Dit tar du dig bäst med cykel eller buss, resan tar endast 5 min. Busshållplatsen ligger ca 300 m från bostaden och därifrån kan du även åka till Kristianstad på 20 min. 

Trots sin lilla storlek sprudlar Åhus av föreningsverksamheter i alla dess former. Här hittar du föreningar för bl.a. handboll, fotboll, friidrott, segling, cykling, gymnastik, ridning, golf, simning, skytte och tennis. Här arrangeras även europas största Beachhandbollsturnering.

Här kan du bo för 2 453 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

I månadsavgiften ingår vatten, värme, sophämtning och en parkeringsplats.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

1 rum, 31 kvm 625 000 kr
Kontantinsats (15 %) 93 750 kr
Lån (85 %) 531 250 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 659 kr
Månadsavgift till föreningen 1 794 kr
Boendekostnad per månad* 2 453 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår vatten, uppvärmning, soptömning och parkering. Amortering och hushållsel tillkommer.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,04 %, 2-årsränta på 2,04 % och 5-årsränta på 2,30 %, per 2017-09-14. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 75 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Känns det intressant?

Försäljningen är i full gång, men än finns det bostäder kvar. Ring mig så berättar jag mer. Eller fyll i formuläret, så ringer jag upp.

Jag tackar ja till e-post om projektet
Detta är inte en bindande anmälan. Du förbinder dig inte till något annat än att ta emot mer information om projektet.
Hej

Jag heter Malin Sloan. Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor, jag kommer att vara din kontaktperson ända tills du flyttar in.

Telefonnummer
010-449 23 31

E-post
malin.sloan@boklok.se

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Handelsbanken och Fastighetsbyrån i Åhus med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Har du frågor om bolån? Kontakta Helene Sundquist på tel 044-28 97 46 eller på e-post hesu03@handelsbanken.se. Du kan också kontakta Daniel Högstedt på tel 044-28 97 41 eller på e-post dani04@handelsbanken.se

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Dan Sandelin på tel 044-12 62 62 eller på e-post dan.sandelin@fastighetsbyran.se

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.