Lägenheter

Höganäs, Tornseglaren

Slutsålt!

Hej Höganäs klokaste!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Planerad inflyttning december 2018.

Planering Säljstart Byggstart Inflyttning

Bostäder och priser

Tyvärr är alla bostäder sålda, men kika gärna in på våra andra projekt för att inspireras.

Alla lägenheter i området

2 rum

fr. 795 000 kr

55 kvm

Avgift: fr. 3 120 kr/mån

se stäng alla 2:or (0 av 11 st lediga)

3 rum

fr. 1 175 000 kr

72 kvm

Avgift: fr. 4 080 kr/mån

se stäng alla 3:or (0 av 14 st lediga)

4 rum

fr. 1 275 000 kr

85 kvm

Avgift: fr. 4 820 kr/mån

se stäng alla 4:or (0 av 11 st lediga)
Prev
Next

Kvadratsmart, så klart

Så här ser de ut inuti. Öppet och rymligt där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stort nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

Så här tänkte vi
 
Så här tänkte vi

Så här tänkte vår arkitekt

Lägenheterna är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika typer av familjer. Planlösningarna bygger på en stor öppenhet, men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata – både utomhus och inomhus.

Anders Larsson, arkitekt

Så här tänkte vår inredare

IKEA inredare Maria RabelinSom inredare uppskattar jag de funktionella och trevliga planlösningarna eftersom de är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande boende. Det finns inga onödiga kvadratmetrar någonstans. Börja med att inreda med bra förvaring som underlättar en enkel och organiserad vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Stäng

Området

Vi placerar husen på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Vår ambition är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och ni vuxna prata utan att bli störda av bilar.

Hur hittar jag rätt?

Lägenhetsnumret avslöjar först vilket hus lägenheten ligger i, sedan antal rum, därefter våningsplan, om planlösningen är rätvänd eller spegelvänd samt gavel.

Tryggt och mysigt

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården.

Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Brf Tornseglaren ligger precis intill ett befintligt BoKlok bostadshus. Bostäderna kommer få en lugn innergård med gemensamma grönytor.

Natur runt knuten

Här har du nära till naturen, med bara 1,5 km till havet. Här finns också flera parker, grönområden och den åtta kilometer långa Hälsans Stig. I och omkring Höganäs finns flera friluftsområden där du kan hämta andan, få en stunds avkoppling eller ta del av olika aktiviteter.

Nära allt det viktiga

Från BoKlok Tornseglaren har du nära till allt som behövs för en enkel vardag. I närområdet finns mataffär, förskolor, skolor, vårdcentral och folktandvård. På gångavstånd, 700 m bort, ligger Höganäs centrum med både kommersiell och offentlig service.
Du tar dig enkelt till Helsingborg med buss på ca 45 minuter eller med bil på 30 min. Till Ängelholm tar det 20 min med bil.

Här kan du bo för 3 961 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din banks hemsida.

2 rum, 55 kvm 795 000 kr
Kontantinsats (15 %) 119 250 kr
Lån (85 %) 675 750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 841 kr
Månadsavgift till föreningen 3 120 kr
Boendekostnad per månad* 3 961 kr
*Detta ingår
Så här räknade vi

Så här räknade vi

I månadsavgiften ingår vatten, uppvärmning och soptömning. Amortering, TV, bredband och hushållsel tillkommer, samt hyra för eventuell parkeringsplats och förråd.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med 3-månadersränta på 2,05 %, 2-årsränta på 2,05 % och 5-årsränta på 2,30 %, per 2017-08-30. 

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Svårt att jämföra? Titta här!

Måste man amortera?

Japp, Finansinspektionen kräver att man amorterar ner sitt lån till 50 % av bostadens värde. Vi förklarar mer här.

Stäng

Energiklass C

Vitvaror i klass A+ och luftvärmepump gör sitt för att spara energi, vår supereffektiva byggprocess likaså. Men mest energi sparar vi på att vara oerhört yteffektiva.

Energiprestanda anges som kWh/år/kvm, vilket står oss i fatet. Eftersom vi får plats med mer liv på färre kvadratmeter blir våra siffror högre än andras.

Den beräknade energiprestandan för bostäderna i detta hus är 59 kWh/år/kvm. Det placerar huset i energiklass C, vilket är bra.

Läs mer hos Boverket

Lev lite grönare... varje dag

I Sverige svarar bostäderna för närmare en tredjedel av vår energianvändning. På tok för mycket, tycker vi, så vi gör vad vi kan för att minska vår del – främst genom att bygga smart och effektivt.

Om du tänkt bo i en nybyggd BoKlok bostad gör du redan ett bra miljöval – tack! – men det finns alltid mer att göra, både för oss och dig.

Läs mer om våra tankar, och få tips på hur du kan leva grönare och mer hållbart!

Bästa sortens medlemsförmån

Som medlem i IKEA FAMILY får du följande när du köper boende av BoKlok:

  • Ett presentkort värt 3.000 kronor på IKEA
  • En brandsläckare, en brandfilt och ett första hjälpen-kit som du kan hämta på IKEA
  • Inbjudan till en heminredningskväll på IKEA
  • Snickarhjälp i två timmar när du flyttat in

Är du inte IKEA FAMILY medlem? Misströsta inte. Du kan teckna medlemskap nu!

Bank och mäklare

I det här projektet samarbetar vi med Svensk Fastighetsförmedling i Höganäs och SBAB, med förmånliga erbjudanden som kan underlätta ditt bostadsköp.

Ska du sälja din nuvarande bostad? Kontakta mäklare Conny Holst på tel 042 - 36 22 93 eller på e-post conny.holst@svenkfast.se 
Du kan också kontakta mäklare Patrick Magiera på tel. 042 - 38 30 44 eller på e-post patrick.magiera@svenskfast.se

Har du frågor om bolån? Kontakta Ann-Christine Hallqvist eller Eva-Lisa Andersson på tel 0771 - 45 30 40. 

Hurra! Vi har branschens högsta kundnöjdhet 2017!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit årets vinnare 2017 i Prognoscenters branschmätning - Sveriges nöjdaste kunder. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalité.

För BoKlok är detta ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem till ett lågt pris.