Hitta BoKloks hyresrätter

TA EN TITT PÅ VAR VI HAR BYGGT HYRESRÄTTER

Här kan du bekanta dig med några av de områden som vi bygger och har byggt hyresrätter i.

Har du frågor kring uthyrning, kontakta förvaltaren direkt.

I Bunkeflostrand, strax söder om Malmö har BoKlok uppfört 212 lägenheter åt MKB Fastighet. Ett trivsamt område med närhet till skolor, service och havet. Lägenheterna består av 1-4 RoK fördelade i totalt 11 huskroppar.

Tillsammans med Skanska Hyresrätter byggs nu 108 lägenheter i Salem, söder om Stockholm. En smart kombination av solfångare, solceller och bergvärme gör detta till ett netto noll-energiprojekt. 

I Vikaholm, strax utanför Växjö, bygger Skanska Hyresbostäder tillsammans med BoKlok, Kvarteret Nocken – 67 stycken yteffektiva och välplanerade lägenheter – ettor, tvåor, treor och fyror. 

På centralt läge i Söderhamn har vi tillsammans med Faxeholmen byggt kvarteret Dallas. Tvåor, treor och fyror - totalt 40 hyreslägenheter i tvåvåningshus med olika karaktär.

Tillsammans med Leksandsbostäder bygger vi 20 kloka hyreslägenheter i i kvarteret Gärdet i centrala Insjön. Ettor, tvåor och treor fördelade på två stycken tvåvåningshus.

BoKlok bygger 20 lägenheter med egen ingång fördelade på två tvåvåningshus åt Östersundshem i Lit i Östersunds kommun. Ettor, tvåor och treor - alla med egen balkong eller altan.