Vårens inredningstrender för ditt hem

Med våren kommer inredningstrenderna som gör att ditt hem känns nytt och fräscht inför de (förhoppningsvis) varmare månaderna.

Letar du efter inredningsidéer har vi på BoKlok tittat på de senaste nyheterna från IKEA – perfekta för att sätta färg på hemmet. Det handlar om nyheter gjorda av hållbara material som återvunnet glas och förnybara material som till exempel snabbväxande bambu – allt för att du ska kunna uppdatera ditt hem på ett hållbart sätt. Dessutom ska vi ta in mer grönska och sätta värde på det vi redan har hemma och visa upp det.

 

Några av våra favoriter bland vårtrenderna:

Inspireras av utemiljön

Oavsett om du har en stor trädgård, en liten terrass eller en balkong, lyfter IKEA trenden om att ”det är inne med ute”, för att dra mesta möjliga nytta av alla utomhusytor.

Få inspiration kring allt från fler växter och nya accessoarer för att liva upp dina utemöbler till att skaffa nya – ta en titt på IKEAs utomhusprodukter.

Visa upp dina mest älskade ägodelar

I år handlar allt om att göra det mesta av det du redan har i ditt hem. Fyll någon av IKEAs vitrinskåp med en härlig blandning av det mesta.

Visa upp allt från små prydnadssaker till högt värderade ägodelar som gör dig varm och glad, istället för att ha dem undanstoppade i någon låda eller ett skåp.

Säg det med blommor

Med blommor skapar du enkelt liv och sätter snabbt ny färg på hemmet. Tänker du köpa vårens snittblommor kan du sätta dem i IKEAs nya kollektion med vackra vaser av återvunnet glas skapade av brittiska inredningsdesignern Ilse Crawford och hennes StudioIlse.

Vaserna finns i flera fantastiska stilar där varenda vas har designats för att även de små vardagsobjekten ska kännas speciella.

Förnya hemmakontoret

Jobbar du hemifrån mycket eller är det ditt nya normala? Då ska du kika på IKEAs kollektion av möbler och tillbehör för att fräscha upp din arbetsplats. Allt från en ny bekväm kontorsstol i vackert rosa till en ny uppsättning av tidskriftshållare och praktiska förvaringslådor.

Ta en titt på IKEAs produkter för hemmakontoret