Errarp, Ängelholm

Kedjehus & Radhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Ängelholm!

Nu får Errarp fler kloka hem nära havet när vi planerar att bygga familjevänliga och kvadratsmarta rad- och kedjehus med altan och grästäppa!

I havsnära Errarp, drygt två kilometer norr om Ängelholms centrum, byggs ett nytt bostadsområde med gemensamma grönområden, lekplats och park mellan husen. BoKlok har redan börjat bygga lägenheter och nu planerar vi dessutom bygga BoKlok Kajen - 19 kloka radhus och kedjehus med egen altan och grästäppa i soligt söder- eller vänsterläge. Husen har dessutom ett förråd där det mesta får plats och parkeringsplats - båda i anslutning till bostaden.

Här bor du i ett lugnt, och tryggt kvarter med grönskande natur, skogar och ängar runt knuten och med mindre än tre kilometer till havet. Längs med kusten sträcker sig långa badvänliga sandstränder och i närområdet slingar sig Rönne å som löper ut i Skälderviken. Mindre än tre kilometer från bostaden ligger Ängelholms föreningshamn, där du förutom att hyra båtplats bland annat kan besöka Ängelholms Hamnkrog. Här finns dessutom Ängelholm-Skäldervikens Segelsällskap (ÄSSS) och Ängelholms seglargymnasium. Så du som gillar fiske, segling eller andra vattenaktiviteter behöver inte sitta sysslolös. Det finns dessutom flera vackra motionsslingor, vandring- och cykelleder att upptäcka i området - om du vill hålla dig på torra land.

Drygt tre kilometer från bostaden ligger Ängelholms Hembygdspark - en lummig oas med en massa kul för vuxna och barn. Här finns lekplats, barnteater, djurhäng, en magpirrande upzone-park, restaurang och mycket mer. Ängelholm har ett rikt föreningsliv som erbjuder flera idrotter i området - fotboll, friidrott, ridning och kampsport är bara några - och runt om i Ängelholm kan du besöka gallerier, ateljéer, loppisar, gårdsbutiker, tillverka din egen lergök - eller varför inte spana in det mytomspunna ufo-monumentet inne i skogen, några hundra meter från Skälderviken?

Fakta
Projektnamn BoKlok Kajen
Bostäder 19 st
Månadsavg. från ca 5.000 kr
Pris från 2.295.000 kr
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Kedjehus & Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Våren 2020
Säljstart Våren 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Maria Forssell!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra radhus

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

fr 2.295.000 kr

117 kvm
Månadsavgift fr 5.000 kr
Driftskostnad ca 1.750 kr/mån

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut på altanen. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Även här blir det klinkergolv, och tvättmaskin och torktumlare finns såklart. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gäst/sovrum. Det största sovrummet är stort nog för många garderober och dubbelsäng. Badrummet har klinkergolv, dusch och plats för badkar, för den som önskar. Flexibilitet, så det förslår!

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa i trädgården. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Nära allt det viktiga

Här bor du nära allt det där du behöver - såsom skolor, förskolor och mataffär. Och på gångavstånd ligger Skäldervikens hamn. Tre kilometer bort ligger handelsområdet Brännborn Center med över 40 butiker och större matbutiker. Fler butiker, restauranger, bibliotek och sjukhus finns inne i Ängelholms centrum, 2,5 kilometer från bostaden. Här ligger dessutom Ängelholms Tågstation. När det är dags att flytta in så kommer det finnas en busshållplats ett stenkast från bostaden med frekventa avgångar till bland annat Ängelholms centrum. Och en kort cykeltur bort ligger Barkåkra station som trafikeras av Pågatågen. Dessutom har du nära till Ängelholms flygplats.

Förskola

500 m

Skola

2000 m

Kollektivtrafik

100 m

Matbutik

2500 m

Vårdcentral

2500 m

Strand

2000 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse


Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet