2 rum och kök, 55 kvm

Lägenhet, C23S

Väppeby, Håbo

Fakta
Hustyp Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 3
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 55 kvm
Uteplats Balkong
Pris 1.900.000 kr
Månadsavgift 3.209 kr
Status Reserverad
Inflyttning Inflyttningsklart
Lägenhetsnummer C23S
Energiklass C
Energiprestanda 67 kWh/år/kvm
Inflyttnings­klara

Genomgående tvåa med fantastiskt ljus och rymd i nybyggt hus med hiss

FÖRST TILL KVARN! Nu är området färdigställt och vi har ett fåtal bostäder kvar till salu. Torsdagen den 24 september klockan 17:00-18:00, öppnar vi upp dörren till vår nya visningslägenhet, en välplanerad trerummare. Vi kan också visa en tvårummare vid önskemål. Anmälan krävs. Anmäl dig genom att skicka ett mail till hampus.swederus@boklok.se med namn och hur många som kommer, skriv Visning BoKlok Teaken i ämnesraden

En entré med förråd. Ett kök/matrum som rymmer många vänner. Öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på den soloptimerade balkongen som är stor nog att möbleras med matbord eller solsängar. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Entrérum, matrum, vardagsrum, uterum, sovrum, badrum, tvättrum. Och stort, modernt IKEA kök. Inte illa för en tvåa.KIKA IN PÅ EN VIRTUELL VISNING

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att bostaden kan innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.


Här kan du bo för
5.272 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån samt hur mycket du kommer att amortera.

2 rum och kök, 55 kvm 1.900.000 kr
Kontantinsats (15%) 285.000 kr
Lån (85%) 1.615.000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 2.063 kr
Månadsavgift till föreningen 3.209 kr
Boendekostnad per månad* 5.272 kr

Detta ingår

Hej, jag heter Hampus Swedérus!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Så här förklarar vår Teamledare i fabriken…

Fördelarna med att bygga i fabrik är många. Det är alltid rätt väder inomhus, så arbetsmiljön är bättre för våra byggare. Och det spar mycket tid. Vår process är otroligt smidig redan, men vi försöker ändå hela tiden tänka ut smartare lösningar, till exempel vilka delar vi kan producera i förväg för att sedan bara lyfta in i den stora modulen.

Janet Berg, ass. teamledare Golv

Så här tänker vår inredare….

Som inredare uppskattar jag den funktionella och trevliga planlösningen eftersom den är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande hem. Börja med bra förvaring som underlättar din vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse

Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet