3 rum och kök, 72 kvm

Lägenhet, B31R

Väppeby, Håbo

Fakta
Hustyp Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 4
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 72 kvm
Uteplats Altan
Pris 2.080.000 kr
Månadsavgift 4.201 kr
Status Reserverad
Inflyttning Inflyttningsklart
Lägenhetsnummer B31R
Energiklass C
Energiprestanda 67 kWh/år/kvm
Inflyttnings­klara

Genomgående trea med fantastiskt ljus och rymd i nybyggt hus med hiss

FÖRST TILL KVARN! Endast en trerummare kvar till salu! Vill du komma på visning? Hör av dig till hampus.swederus@boklok.se.

Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? På ena hållet ligger det vita, moderna IKEA köket med stora arbetsytor och gott om förvaring. På andra hållet loungehäng - möblerbar altan i soloptimerat läge - med plats för mingel.KIKA IN PÅ EN VIRTUELL VISNING

Välkommen att kika runt i en rätvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I den rätvända trean får du plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre). Bostaden kan också innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.


Här kan du bo för
6.460 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån samt hur mycket du kommer att amortera.

3 rum och kök, 72 kvm 2.080.000 kr
Kontantinsats (15%) 312.000 kr
Lån (85%) 1.768.000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 2.259 kr
Månadsavgift till föreningen 4.201 kr
Boendekostnad per månad* 6.460 kr

Detta ingår

Hej, jag heter Hampus Swedérus!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Så här förklarar vår Teamledare i fabriken…

Fördelarna med att bygga i fabrik är många. Det är alltid rätt väder inomhus, så arbetsmiljön är bättre för våra byggare. Och det spar mycket tid. Vår process är otroligt smidig redan, men vi försöker ändå hela tiden tänka ut smartare lösningar, till exempel vilka delar vi kan producera i förväg för att sedan bara lyfta in i den stora modulen.

Janet Berg, ass. teamledare Golv

Så här tänker vår inredare….

Som inredare uppskattar jag den funktionella och trevliga planlösningen eftersom den är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande hem. Börja med bra förvaring som underlättar din vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse

Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet