Bäckby Centrum, Västerås

Radhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstartat

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Västerås!

Nu kan du snart bo i ett nybyggt, ljust radhus i ett nytt bostadsområde, nära både centrum och Mälaren.

BoKlok Diamanten ingår som en del i en större utveckling av stadsdelen Bäckby. I området planeras totalt 450 nya bostäder, aktivitetsområden, nya torg och parkstråk. Det kommer att finnas något för alla åldrar! En fotbollsplan, en skatepark, en boulebana och för de alldra minsta en lekpark. Cirka 5 kilometer bort ligger Mälaren och 4 kilometer bort hittar du Lögarängsbadet med både inom- och utomhusbad samt gym!

Några cykeltramp bort ligger Eriklunds shoppingcenter med butiker för alla smaker.

Du kan läsa mer om Bäckby och satsningarna på området på hemsidan www.bäckby.nu.

Fakta
Projektnamn BoKlok Diamanten Radhus
Bostäder 8 st
Månadsavgifter Ej fastställt
Prisintervall Ej fastställt
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Årsskiftet 2019/2020
Säljstart Vintern 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Karin Engsner!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra radhus

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

117 kvm

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till terrassen. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet är stort nog för många garderober, och har egen balkong. Badrummet har dusch och plats för badkar. Flexibilitet, så det förslår!


VÄLKOMMEN PÅ VIRTUELL VISNING I ETT INRETT BOKLOK RADHUS!

Radhuset kan innehålla detaljer, som till exempel fönsterplacering och vitvarupaket, som inte erbjuds i det bostadsprojekt du är intresserad av. Hör med din Kundansvarig Säljare för mer detaljer.


Nära allt det viktiga

BoKlok Diamanten planeras cirka 8 kilometer från Västerås stadskärna. Med bra kommunikationer till bl.a. centrum, stationen och sjukhuset. I närheten av bostadsområdet finns flera förskolor och skolor. Bara några hundra meter bort finns matbutiker, apotek, restauranger och vårdcentral.

Förskola

2000 m

Skola

1400 m

Pendeltåg

1500 m

Matbutik

1000 m

Sjukhus

1000 m

Strand

3000 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse


Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet