Stationsstaden, Kävlinge

Radhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Kävlinge!

Nu bygger vi kloka radhus med charmig gatuhuskaraktär på perfekt pendlingsläge - i nya spännande Stationsstaden.

BoKlok Bangården kommer ligga centralt i den nya stadsdelen Stationsstaden, som just nu tar form intill Kävlinge Station. Förutom ett unikt pendlingsläge kommer Stationsstaden bjuda på ett grönt och myllrande gatuliv med nytt torg, stadspark, butiker, serveringar och ett flertal servicefunktioner, allt i en lugn och trygg omgivning som till stora delar blir fri från bilar.

BoKlok erbjuder 33 kloka radhus i två plan, med terrass och trädgård i varierande storlek. Husen är välplanerade, ljusa och rymliga - med ett plan för umgänge och ett plan för alla sovrum. Några av husen får dessutom en härlig balkong, som nås från det stora sovrummet. För den som har bil finns det möjlighet att hyra plats i något av parkeringshusen som uppförs i närområdet.

I Stationsstaden bygger man också ett nytt kommunhus med kombinerat bibliotek och aktivitetshus, samt ett helt nytt badhus. Stationsstadens förskola är redan färdigställd och i närheten finns redan övriga skolor och nödvändig samhällsservice. För den som önskar ett brett utbud av butiker tar det endast 20 min med buss till handelsplatsen Center Syd, i Löddeköpinge.

I Kävlinge finns det möjligheter till en rik fritid för alla åldrar. Förutom fotboll, ridsport och handboll finns det mycket annat för den som uppskattar naturen. Kävlingeån är internationellt känd för sitt fiske och här kan du få både gädda, aborre eller havsöring på kroken. Längs med Kävlingeån finns ett långt och belyst motionsstråk och vid Högalidskogen invigdes nyligen ett helt nytt utegym.

Inom kommunen finns det flera vackra natur- och strövområden, bland annat Järavallen som är sydvästra Skånes största sammanhängande friluftsområden. Om du längtar efter hav och strand är Barsebäck en stor tillgång för både invånare och besökare, här kan du även slå bollar på en av Sveriges bästa golfbanor.

Med promenadavstånd till järnvägsstationen har du egentligen nära till det mesta Öresundsregionen har att erbjuda.

Fakta
Projektnamn BoKlok Bangården
Bostäder 33 st
Månadsavg. från ca 5.168 kr
Pris från 2.095.000 kr
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Våren 2020
Säljstart Januari 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Sara Gustavsson!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra radhus

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

fr 2.095.000 kr

117 kvm
Månadsavgift fr 5.168 kr

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till terrassen. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Tvättmaskin ingår och det finns även plats för torktumlare. På golvet blir det svart klinker och på väggarna vitt kakel, och en handdukstork. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gäst/sovrum. Det största sovrummet är stort nog för både dubbelsäng och garderober, här når du också den härliga balkongen som finns i några av husen. I badrummet finns dusch, vita kaklade väggar och svart klinker - och plats för badkar, för den som önskar! Flexibilitet, så det förslår!

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa i trädgården. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras.

Alla hus får en generös terrass med trappsteg ner till gräsmattan och ett eget förråd, med plats för både julkulor och cyklar. Mellan husen blir det grusgångar. I området runt husen blir det en stenlagd gårdsgata med utplacerade grönytor och då bilarna hänvisas till parkeringshusen i området skapas en lugn och trygg boendemiljö, inte minst för barnen.

Nära allt det viktiga

Här har du nära till allt du behöver dagligen. BoKlok Bangården kommer ligga centralt i Stationsstaden, där det även görs plats för nya mötesplatser och service som ett nytt kommunhus med bibliotek, badhus, stadspark och butiker - för ännu fler. En ny förskola är redan på plats och i Kävlinge finns skolor, mataffärer, restauranger, systembolag och apotek. På promenadavstånd ligger nya Stationstorget och Kävlinge station med frekventa avgångar av både Pågatåg och Öresundståg. Därifrån tar det endast 9 min till Lund, 20 min till Malmö och ca 30 min till Helsingborg.

Kollektivtrafik

200 m

Matbutik

1000 m

Förskola

1000 m

Skola

1000 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse


Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet