5 rum och kök, 117 kvm

Radhus, D16R

Stationsstaden, Kävlinge

Fakta
Hustyp Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 2
Antal rum 5 rum och kök
Boyta 117 kvm
Uteplats Altan/trädgård, Balkong
Pris 2.145.000 kr
Månadsavgift 5.168 kr
Driftskostnad 1.750 kr/mån
Status Såld
Inflyttning Våren 2020
Husnummer D16R
Energiklass B
Energiprestanda 55 kWh/år/kvm
Försäljning pågår

RADHUS FÖR ALLA

Det här huset är perfekt för många olika skeden i livet. Efter lägenheten, före villan, efter villan, före seniorboendet. Helt enkelt när du vill bo praktiskt och lättskött med egen trädgård så du bara kan öppna och kliva ut.

Bottenvåning
Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut genom till altanen/trädgården. Badrummet har klinker på golvet och rymmer både tvätt och smutsiga tassar. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning
Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet har plats till både dubbelsäng och garderober, och har egen balkong. Badrummet har klinkergolv, dusch och plats för badkar. Flexibilitet, så det förslår!KIKA IN PÅ EN VIRTUELL VISNING

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att bostaden kan innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.


Här kan du bo för
9.187 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån samt hur mycket du kommer att amortera.

5 rum och kök, 117 kvm 2.145.000 kr
Kontantinsats (15%) 321.750 kr
Lån (85%) 1.823.250 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 2.269 kr
Driftskostnad 1.750 kr
Månadsavgift till föreningen 5.168 kr
Boendekostnad per månad* 9.187 kr

Detta ingår

Hej! Har du frågor?

Ta gärna kontakt med oss på kundtjänst!

Så här förklarar vår Teamledare i fabriken…

Fördelarna med att bygga i fabrik är många. Det är alltid rätt väder inomhus, så arbetsmiljön är bättre för våra byggare. Och det spar mycket tid. Vår process är otroligt smidig redan, men vi försöker ändå hela tiden tänka ut smartare lösningar, till exempel vilka delar vi kan producera i förväg för att sedan bara lyfta in i den stora modulen.

Janet Berg, ass. teamledare Golv

Så här tänker vår inredare….

Som inredare uppskattar jag den funktionella och trevliga planlösningen eftersom den är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande hem. Börja med bra förvaring som underlättar din vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse

Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet