Karlslund, Landskrona

Lägenheter

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Landskrona!

Söker du ett bekymmersfritt boende till en kostnad som tål att jämföras? Då ska du kika in dessa kloka lägenheter vi planerar att bygga i Karlslund!

I det nya hemtrevliga och familjevänliga kvarteret BoKlok Pilkvisten bor du inte bara nära havet och stranden. Centrum med stort shoppingutbud, restauranger och evenemang finns också nära. Och runt omkring bostaden finns vacker natur med flertalet parker, lekplatser och andra grönområden. Vad mer kan man önska sig? Jo, att bo nära förskola, skola och mataffär - och det gör man också. Dessutom är det pendlingsavstånd till bland annat Malmö, Lund och Helsingborg.

Lägenheterna är fördelade på två huskroppar med tre våningar vardera. Självklart finns det hiss och en parkeringsplats till varje lägenhet ingår! På markplan får lägenheterna altan och egen grästäppa, resten får balkong - alla i soligt västerläge.

På gångavstånd finns en mängd olika sporter och aktiviteter att välja mellan. Vad sägs som isdans, simning eller fotboll? Du har dessutom Puls arena nära - en stor idrottsanläggning som erbjuder en uppsjö av olika sporter och gym. Gillar du kultur så finns museum, konsthall och teater inne i stan.

Fakta
Projektnamn BoKlok Pilkvisten
Bostäder 33 st
Månadsavg. från ca 3.300 kr
Pris från 1.175.000 kr
Antal rum 2-4 rum och kök
Boytor 55-85 kvm
Hustyp Lägenheter
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Årsskiftet 2020/2021
Säljstart Hösten 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Linda Jansson!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra lägenheter

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stora nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

2 rum och kök

fr 1.175.000 kr

55 kvm
Månadsavgift fr 3.300 kr
Balkong eller altan

Den har en hall med förråd och ingång till det stora (verkligen!) badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Ett vitt IKEA kök som rymmer många middagsgäster. Öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på balkongen eller altanen som är stor nog att möbleras med matbord eller solsängar. Sovrum med garderob, och plats för dubbelsäng. Öppet och luftigt, men också en dörr som går att stänga. Perfekt.

Ta en rundtur

3 rum och kök

fr 1.475.000 kr

72 kvm
Månadsavgift fr 4.300 kr
Balkong eller altan

Hallen har både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet (loungehäng!) och den möblerbara balkongen eller altanen. Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? Eller ett hobbyrum? Vem vet?

Ta en rundtur

4 rum och kök

fr 1.675.000 kr

85 kvm
Månadsavgift fr 5.100 kr
Balkong eller altan

Entré med förråd och ingång till badrum med egen tvättmaskin och plats för torktumlare. Ett modernt, vitt IKEA kök som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut på balkongen eller altanen. Ett större sovrum på ena sidan, två små på den andra (praktiskt!) Och en rejäl klädkammare som rymmer det du vill dölja. Vad mer kan man begära av en modern fyra? Jo, tjusiga golv, fönsterbrädor i natursten och vita väggar som en bas till din egna inredningsstil.

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Bostäderna kommer att ligga bara några hundra meter från det första kloka kvarteret med radhus vi planerar att bygga och där försäljningen redan är i full gång  - läs mer om BoKlok Pilkronan här! 

Hela Karlslund är ett område som står framför stora förändringar. Kommunen planerar bland annat för ett större parkområde, lekplats och dagvattendammar som kommer gynna både de boende och hela området i stort. Dessutom finns planer på att det ska byggas fler bostäder, ett större vattenland och idrottscentrum. Läs mer om kommunens planer för Karlslund här.

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Även om husen har flera våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. Nästan som radhusentréer, fast högre upp.

DU FÅR EL FRÅN SOLEN

Alla lägenhetsprojekt som vi säljer har solceller på taket. Just det, alla. Vartenda ett. Utan undantag. Och utan att det kostar kunderna ett öre extra*.

Solcellssystemet kommer att ge ett energitillskott som i huvudsak används till fastighets- och hushållsel. Eventuellt överskott skickar vi ut på elnätet så fler kan få grönare el.

* Månadskostnaden kommer inte att påverkas i längden då detta är beräknat som ett medelvärde över flera år. De första åren kommer anläggningen att kosta, men efter några år kommer solcellerna att börja generera en årlig besparing till dig och din förening.


Nära allt det viktiga

Här har du verkligen nära till allt du kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Både skola och förskola finns på promenadavstånd – likaså matbutik. Landskrona centrum har du ungefär två kilometer bort och du bor nästintill granne med djurparken, ishall, badhus och fotbollsplaner - bland annat Landskrona Bois hemarena. Det finns trygga gång- och cykelvägar som leder dig från bostaden och runt om i staden, och precis bredvid tomten ligger närmsta busshållplats. Det är cirka 3 mil till Helsingborg och 4 mil till Malmö och det är möjligt att pendla till båda med tåget under 30 minuter.

Förskola

700 m

Skola

56 m

Busshållplats

20 m

Matbutik

500 m

Sjukhus

1200 m

Strand

2500 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresseTryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet