Västra Kattarp, Malmö

Radhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Malmö!

Vi planerar för kloka bostadsrättsradhus med egen trädgård, mitt i det gröna mellan Rosengårdsfältet och villaidyllen i Västra Kattarp.

BoKlok Botildenborg har fått sitt namn av vattentornet som redan finns på platsen. Precis intill lekplatser, idrottsföreningar, skolor och grönområden planerar vi för 41 kvadratsmarta radhus med fem rum, fördelade på två plan. Till husen ingår också ett förråd på tomten och parkeringsplats.

Vid Rosengårdsfältet i Västra Kattarp känns det lugnt och lummigt och samtidigt är det nära till allt som kan behövas för en enkel vardag. I närområdet finns både Jägersro Center och Rosengård Centrum med ett brett utbud av kommersiell och offentlig service. Resten av Malmö når du enkelt med cykel, stadsbussar eller pågatåg. Från den nya tågstationen vid Persborg tar det endast 8 min till Malmö C!

Fakta
Projektnamn BoKlok Botildenborg
Bostäder 41 st
Månadsavg. från ca 5.168 kr
Pris från 2.395.000 kr
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Vintern 2020/2021
Säljstart Hösten 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Malin Sloan!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra radhus

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

fr 2.395.000 kr

117 kvm
Månadsavgift fr 5.168 kr

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut genom till altanen. Badrummet har klinker på golvet och rymmer både tvätt och smutsiga tassar. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske fyra sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Och allrummet kan göras till ett extra sovrum om du behöver det. Det största sovrummet har plats till både dubbelsäng och garderober. Badrummet har klinkergolv, dusch och plats för badkar. Flexibilitet, så det förslår!

Ta en rundtur

Nära allt det viktiga

Här har du nära till allt du behöver dagligen! I närområdet finns ett flertal förskolor, skolor, bad och idrottsanläggningar. På Rosengårdsfältet finns många fina lekplatser, bland annat den omtyckta vattenlekplatsen. Med ca 1 km till både Jägersro Center och Rosengård Centrum har du nära till all möjlig service, som matbutiker, butiker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer. På promenadavstånd når både du stadsbussar och den nya tågstationen vid Persborg - varifrån du tar dig till Malmö C på endast 8 minuter.

Förskola

400 m

Skola

500 m

Kollektivtrafik

400 m

Matbutik

800 m

Sjukvård

900 m

Tågstation

1200 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresseTryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet