3 rum och kök, 72 kvm

Lägenhet, E32R

Solbacka, Norrtälje

Fakta
Hustyp Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 2
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 72 kvm
Uteplats Balkong
Pris 1.750.000 kr
Månadsavgift 4.230 kr
Status Till salu
Inflyttning Hösten 2019
Lägenhetsnummer E32R
Energiklass C
Energiprestanda 81 kWh/år/kvm
Inflyttnings­klara

TREA MED LJUS OCH RYMD

VISNING! 11/8. Nu har vi kommit så långt med bostadsområdet att vi kan bjuda in dig till en smygvisning, söndagen 11/8 klockan 13:00-13:30. Vi är inte helt klara men vi öppnar upp en trea och en fyra. Anmälan krävs. Anmäl dig genom att skicka ett mail till johan.stenis@boklok.se med namn och hur många som kommer, skriv Visning BoKlok Solbacka i ämnesraden.KIKA IN PÅ EN VIRTUELL VISNING

Välkommen att kika runt i en rätvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I den rätvända trean får du plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre). Bostaden kan också innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.


Här kan du bo för
5.861 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån samt hur mycket du kommer att amortera.

3 rum och kök, 72 kvm 1.750.000 kr
Kontantinsats (15%) 262.500 kr
Lån (85%) 1.487.500 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1.631 kr
Månadsavgift till föreningen 4.230 kr
Boendekostnad per månad* 5.861 kr

Detta ingår

Hej, jag heter Johan Stenis!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Så här förklarar vår Teamledare i fabriken…

Fördelarna med att bygga i fabrik är många. Det är alltid rätt väder inomhus, så arbetsmiljön är bättre för våra byggare. Och det spar mycket tid. Vår process är otroligt smidig redan, men vi försöker ändå hela tiden tänka ut smartare lösningar, till exempel vilka delar vi kan producera i förväg för att sedan bara lyfta in i den stora modulen.

Janet Berg, ass. teamledare Golv

Så här tänker vår inredare….

Som inredare uppskattar jag den funktionella och trevliga planlösningen eftersom den är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande hem. Börja med bra förvaring som underlättar din vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse