3 rum och kök, 72 kvm

Lägenhet, A32S

Gröndal, Oskarshamn

Fakta
Hustyp Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 2
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 72 kvm
Hiss Nej
Uteplats Balkong
Pris 1.275.000 kr
Månadsavgift 4.230 kr
Status Till salu
Inflyttning Inflyttningsklart
Lägenhetsnummer A32S
Energiprestanda 83 kWh/år/kvm
Inflyttnings­klara

Trea med ljus och rymd

Denna trea ligger på andra våningen i huset, alltså högst upp och har rymlig balkong. Hallen har både ett förråd och garderob med plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet som ger ljus och rymd och den möblerbara balkongen som skapar en förlängning av boytan. Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett gästrum. Vem vet?

Att bo nybyggt har sina fördelar. Du slipper söndagar i snickarbälte, och kan i stället ägna dig åt roligare saker. Nybyggda hus är också billiga i drift och de kommer utan ekonomiska överraskningar.KIKA IN PÅ EN VIRTUELL VISNING

Välkommen att kika runt i en spegelvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I den spegelvända trean får du plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre). Bostaden kan också innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.


Här kan du bo för
5.579 kr i månaden

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån samt hur mycket du kommer att amortera.

3 rum och kök, 72 kvm 1.275.000 kr
Kontantinsats (15%) 191.250 kr
Lån (85%) 1.083.750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån 1.349 kr
Månadsavgift till föreningen 4.230 kr
Boendekostnad per månad* 5.579 kr

Detta ingår

Hej, jag heter Johan Stenis!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar, och försöker bygga rum i trädgården med hjälp av komplementbyggnaderna. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras. Även om husen har flera våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. Nästan som radhusentréer, fast högre upp.

Så här förklarar vår Teamledare i fabriken…

Fördelarna med att bygga i fabrik är många. Det är alltid rätt väder inomhus, så arbetsmiljön är bättre för våra byggare. Och det spar mycket tid. Vår process är otroligt smidig redan, men vi försöker ändå hela tiden tänka ut smartare lösningar, till exempel vilka delar vi kan producera i förväg för att sedan bara lyfta in i den stora modulen.

Janet Berg, ass. teamledare Golv

Så här tänker vår inredare….

Som inredare uppskattar jag den funktionella och trevliga planlösningen eftersom den är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande hem. Börja med bra förvaring som underlättar din vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse

Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet