3 rum och kök, 72 kvm

Lägenhet, C31R

Gröndal, Oskarshamn

Fakta
Hustyp Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 2
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 72 kvm
Hiss Nej
Uteplats Altan med grästäppa
Status Såld
Inflyttning Inflyttningsklar
Lägenhetsnummer C31R
Energiprestanda 83 kWh/år/kvm

Trea med ljus och rymd

Hallen har både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet (loungehäng!) och den möblerbara altanen. Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? Eller ett hobbyrum? Vem vet?KIKA IN PÅ EN VIRTUELL VISNING

Välkommen att kika runt i en rätvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. I den rätvända trean får du plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre). Bostaden kan också innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.


SOMMARERBJUDANDE
VI BJUDER PÅ HANDPENNINGEN

FÖRST TILL KVARN!

Just nu bjuder vi på handpenningen (10% av insatsen) på de sista lägenheterna som finns kvar. Hur länge vågar du vänta?

Erbjudandet är begränsat och gäller endast så länge det finns lägenheter kvar till salu i BoKlok Seglet, eller fram till 30 september 2021. 

Så här förklarar vår Teamledare i fabriken…

Fördelarna med att bygga i fabrik är många. Det är alltid rätt väder inomhus, så arbetsmiljön är bättre för våra byggare. Och det spar mycket tid. Vår process är otroligt smidig redan, men vi försöker ändå hela tiden tänka ut smartare lösningar, till exempel vilka delar vi kan producera i förväg för att sedan bara lyfta in i den stora modulen.

Janet Berg, ass. teamledare Golv

Så här tänker vår inredare….

Som inredare uppskattar jag den funktionella och trevliga planlösningen eftersom den är en bra förutsättning för att skapa ett praktiskt och fungerande hem. Börja med bra förvaring som underlättar din vardag. Lägg sedan till personliga detaljer som du tycker om att ha omkring dig.

Marie Rabelin, inredare IKEA

Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Titta in i våra kloka hem

Gå på visning

Om att bo
i en bostadsrätt

Vad det innebär