Simrislund, Simrishamn

Parhus & Radhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Simrishamn!

Nu planerar vi för fina radhus- och parhus med egen trädgård, i familjevänliga Simrislund. Anmäl ditt intresse redan idag!

Simrislund är ett familjevänligt villaområde i södra Simrishamn, med närhet till både naturen, skolor och den service du behöver dagligen.

Här ska vi bygga ett mysigt kvarter med kloka rad- och parhus i bostadsrättsform - ett tryggt och bekymmersfritt boende, med priser som tål att jämföras! Till husen hör en egen trädgård med härlig kvällssol, förråd på tomten och parkeringsplats.

Simrishamn är en genuin och vacker småstad som präglas av havet och naturen. Butiker, caféer och restauranger blandas med pastellfärgade hus och mysiga gränder. Från Simrishamn har man dessutom nära till hela Österlen, som bjuder på charmiga utflyktsmål, sevärdheter och museum.

Fakta
Projektnamn BoKlok Majrovan
Bostäder 17 st
Månadsavg. från ca 5.200 kr
Pris från 1.895.000 kr
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Parhus & Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Vintern 2020/2021
Säljstart Hösten 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Sara Gustavsson!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

VÅRA PAR- OCH RADHUS

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

fr 1.895.000 kr

117 kvm
Månadsavgift fr 5.200 kr

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut genom till altanen. Badrummet har klinker på golvet och rymmer både tvätt och smutsiga tassar. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske fyra sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Och allrummet kan göras till ett extra sovrum om du behöver det. Det största sovrummet har plats till både dubbelsäng och garderober. Badrummet har klinkergolv, dusch och plats för badkar. Flexibilitet, så det förslår!

Ta en rundtur

Nära allt det viktiga

Här har du nära till allt du behöver. I Simrishamn finns ett flertal förskolor och skolor. Från BoKlok Majrovan är det bara 500 m till närmsta förskola och 700 m till Simrislundsskolan. Det är cirka 1 km till mataffär med brett utbud och vårdcentral. I Simrishamn centrum finns all möjlig service, butiker, caféer och restauranger. Det är cirka 2 km till tågstationen och därifrån kan du ta Pågatåg till Ystad på 45 minuter och till Malmö på 1,5 timme.

Förskola

500 m

Skola

600 m

Kollektivtrafik

100 m

Matbutik

1000 m

Sjukvård

1000 m

Strand

1300 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresseTryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet