Bläshammar, Varberg

Lägenheter

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Varberg!

Snart kan du bo i en lägenhet mitt i lantlig idyll, och samtidigt ha nära till havet och Varbergs centrum med allt du kan tänkas behöva dagligdags!

Nu kommer vi till Bläshammar och planerar att bygga BoKlok Sierslunden - lägenheter mitt i lantlig idyll med böljande skogar, bergsknallar och åkerlandskap runt knuten - och samtidigt nära havet! De nybyggda och kvadratsmarta lägenheterna har två till fyra rum och kök och har antingen balkong eller altan med egen grästäppa - alla i härligt söderläge. Till varje lägenhet finns det dessutom en parkeringsplats och ett förråd - där det mesta får plats. Mellan och runt husen finns grönytor där ni grannar kan träffas, och en mindre lekplats för alla barn. Här bygger vi dessutom en grillplats med bänkar och bord - perfekt för sena sommarkvällar, eller vinterkorvgrillning!

I Varberg finns det mycket att göra - både för stora och små! Närheten till havet gör att det finns flera stränder att välja mellan, båtplatser att lägga till vid, fiskar att fiska och vågor att surfa på. Eller varför inte ta en spadag med bästa vännen eller familjen? Det finns dessutom flera parker och skogar där du kan söka lugnet, ta en rask promenad - eller löptur om man hellre vill det. Det finns hela 390 stycken föreningar i Varberg - för dig som vill testa på någon sport såsom fotboll, ridning, dans, rodd, ishockey, golf eller konståkning - för att nämna några. Kulturutbudet är också det rikt - med bibliotek, teatrar, konst och museum - inte minst Hallands Kulturhistoriska Museum med stor utställning om den mystiska historien om Bockstensmannen.

Förutom att du bor mitt bland vacker och grönskande natur så har du nära in till Varbergs centrum med stort utbud av butiker, mataffärer, sjukhus, restauranger och tågstation - varifrån du kan ta dig till Kungsbacka och Göteborg på ungefär 30 min - perfekt för pendlaren! Och både förskola och skola finns en kort promenad från bostaden.

Fakta
Projektnamn BoKlok Sierslunden
Bostäder 36 st
Månadsavgifter Ej fastställt
Prisintervall Ej fastställt
Antal rum 2-4 rum och kök
Boytor 55-85 kvm
Hustyp Lägenheter
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Våren 2020
Säljstart Våren 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Sebastian Maman!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra lägenheter

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stora nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

2 rum och kök

55 kvm
Balkong eller altan

Den har en hall med förråd och ingång till det stora (verkligen!) badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Ett vitt IKEA kök som rymmer många middagsgäster. Öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på balkongen eller altanen som är stor nog att möbleras med matbord eller solsängar. Sovrum med garderob, och plats för dubbelsäng. Öppet och luftigt, men också en dörr som går att stänga. Perfekt.

Ta en rundtur

3 rum och kök

72 kvm
Balkong eller altan

Hallen har både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet (loungehäng!) och den möblerbara balkongen eller altanen. Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? Eller ett hobbyrum? Vem vet?

Ta en rundtur

4 rum och kök

85 kvm
Balkong eller altan

Entré med förråd och ingång till badrum med egen tvättmaskin och plats för torktumlare. Ett modernt, vitt IKEA kök som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut på balkongen eller altanen. Ett större sovrum på ena sidan, två små på den andra (praktiskt!) Och en rejäl klädkammare som rymmer det du vill dölja. Vad mer kan man begära av en modern fyra? Jo, tjusiga golv, fönsterbrädor i natursten och vita väggar som en bas till din egna inredningsstil.

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar, och försöker bygga rum i trädgården med hjälp av komplementbyggnaderna. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras. Även om husen har flera våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. Nästan som radhusentréer, fast högre upp.

DU FÅR EL FRÅN SOLEN

Från och med den 1 oktober 2018 kommer alla lägenhetsprojekt som vi säljer att ha solceller på taket. Just det, alla. Vartenda ett. Utan undantag. Och utan att det kostar kunderna ett öre extra*.

Solcellssystemet kommer att ge ett energitillskott som i huvudsak används till fastighets- och hushållsel. Eventuellt överskott skickar vi ut på elnätet så fler kan få grönare el.

* Månadskostnaden kommer inte att påverkas i längden då detta är beräknat som ett medelvärde över flera år. De första åren kommer anläggningen att kosta, men efter några år kommer solcellerna att börja generera en årlig besparing till dig och din förening.


Nära allt det viktiga

I BoKlok Sierslunden bor du mindre än tre kilometer från havet och har cirka sex kilometer in till Varbergs centrum där allt du behöver för en bekväm vardag finns - såsom matbutik, shopping, sjukhus, restauranger och caféer. Varberg Nord och Lugnetrondellen - båda drygt fyra kilometer från bostaden, är två större handelsplatser med bland annat bygghandel, bensinstation och restauranger. Siers Förskola ligger 600 meter från tomten, och Bläshammarskolan - en grundskola för upp till årskurs fem ligger 140 meter bort, och grundskola för upp till årskurs nio finns inom två kilometer. Det är enkelt att ta sig runt med bil eftersom tomten ligger nära E41, som leder ut på E6 - och det tar cirka en timme till Göteborgs centrum och 10-12 minuter till centrala Varberg. Med buss 615 kan du ta dig till Varbergs station, med minst två avgångar i timmen och närmsta busshållplats ligger 350 meter från bostaden. Från Varbergs station kan du ta tåget till Kungsbacka och Göteborg på cirka 30 minuter - perfekt för pendlaren! Väljer du istället att cykla finns det en avskild gång- och cykelbana som leder hela vägen in till centrala Varberg.

Förskola

600 m

Skola

140 m

Kollektivtrafik

350 m

Matbutik

6400 m

Sjukhus

7400 m

Hav

2800 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresse


Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet